Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Közlemények

sodexo.jpg

Tisztelt cégtulajdonosok!


A Sodexo Pass Hungária Kft. 2016. szeptember 30-tól kezdődően megszünteti Magyarországon a Sodexo utalványok és kártyák kibocsátását. Így kiemelt partnercégünk a GoStore Ticket Kft. tudja biztosítani a kafetéria és egyéb más utalványok forgalmazását.  ()

GoStore Ticket Kft. utalványok széles körével állunk rendelkezésére minden olyan vállalkozásnak, egyesületnek, klubnak, stb., amelyek rendszeresen támogatják alkalmazottaikat kedvezményes adózású kafetéria utalványokkal. Itt szeretnénk kiemelni, hogy a Sodexo távozása miatt szeretnénk zökkenő mentessé tenni a kialakult helyzetet. Éppen ezért személyre szóló rendkívüli megoldásokkal nem csak a volt Sodexo partnerei, de minden új érdeklődő számára állunk rendelkezésére.

Fontos kiemelnünk, hogy azok a kereskedelmi és szolgáltató cégek amelyek jelenleg még elfogadják a Sodexo utalványokat és a továbbiakban Go!Store Ticket utalványokat szeretnék helyette elfogadni, legyenek szívesek jelentkezni ügyfélszolgálatunkon, vagy jelezzék felénk e-mailen. Természetesen az elfogadóhelyek számára az átmeneti (váltási) időszakban rendkívüli kedvezményeket biztosítunk!

ticket-5000.jpg

 

Szövetkezetünk ügyfélszolgálatának elérhetőségei:

 

e-mail cím:     ggiszovetkezet@gmail.com
                       
ggiszovetkezet2@gmail.com

telefonszám: +3630 5183 177,
                       +3670 9055 362

 

 

A Sodexo hivatalos bejelentéséről itt olvashat:
http://hu.sodexo.com/home/szolgaltatasok/juttatasok-es-osztonz-szolgaltat.html