Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2016 őszi cégtámogatási kampány

2016 őszi cégtámogatási kampány a GGI Szövetkezet partneri számára!

kampany-2016.jpgA kampányban minden olyan cég részt vesz, amelyek a Szövetkezetünk jelenlegi partnerei, illetve mindazon cégek, amelyek az őszi kampányunk ideje alatt csatlakoznak. A kampányunk időszaka alatt a résztvevő cégek településein célzott vásárlói megkeresést alkalmazunk és  a települések lakóit a csatlakozott elfogadóhelyeink felé irányítjuk.

A nyilvános kampányunk során folyamatos kitelepüléseket szervezünk, melynek során a munkatársaink az utcai megállító pultjaink segítségével a helyi lakosságot ellátják vásárlói kártyáinkkal és mobil pénztárcáinkkal. Ezen kívül folyamatos internetes kampányt is folytatunk, melynek során a Nyereményjáték akciónk keretén belül minden nyertest egy 5.000 forint értékű kártyával ajándékozunk meg. Természetesen ezeket a kártyákat a hozzánk csatlakozott elfogadóhelyeken vehetik át az érdeklődők, így ezzel szintén bevételhez tudjuk juttatni a cégeket.

Továbbá segítséget nyújtunk a csatlakozott cégeinknek abban is, hogy minél szakszerűbben tudják alkalmazni terminálunkat, rendszerünket, valamint abban is részt veszünk hogy a cégek saját kártyái és mobil pénztárcái minél több vásárlóhoz eljussanak. Éppen ezért az elfogadóhelyeken oktatást szervezünk az ott dolgozó alkalmazottak részére, hogy ezzel is a bevétel növekedését érhesse el a cég. Természetesen ügyfélszolgálatunk és munkatársaink rendelkezésére állnak a csatlakozott cégeknek, hiszen a siker közös érdekünk.

kampany-2016-880.jpgSzámunkra nagyon fontosak a vásárlóink! Éppen ezért kiemelt feladataink közzé tartozik, hogy a minél szélesebb körű tájékoztatásuk révén, minél több előnyhöz tudjuk juttatni a helyi lakosságot. Szeretnénk azt látni és tapasztalni, hogy a vásárlók elégedetten és boldogan távoznak partnereinktől, és ezáltal újra és újra partnereinket választják vásárlásaik során. Ezért kampányunk során egyedi kedvezményekkel is igyekszünk kedveskedni vevőinknek, illetve igyekszünk megmutatni, melyek azok a módszerek, amelyekkel akár duplán jól járnak. 

Célunk, hogy minden településen a lakosság jelentős része rendelkezzen nem csak a fizetőeszközeinkkel, hanem azzal a tudással is, hogy ezeket az eszközöket mely cégeknél (elfogadóhelyeken) tudják használni. Ennek következtében forgalomnövekedést tudunk elérni a hozzánk csatlakozott cégeknél, illetve jelentős számban tudjuk emelni a visszatérő vásárlók számát.

 

nyer-nyer.jpgFontos kiemelnünk, hogy a cégtámogatás részét képezi, a cégcsoportunk által nyújtott több fajta szolgáltatásunk is. Igyekeztünk összeszedni minden olyan eszközt és módszert, melyek kölcsönösen előnyt jelenthetnek az Ön cége, a vásárlók és természetesen a mi cégünk számára is. Ezekbe a következők tartoznak:

 

 1. Ingyenes biztosítási szolgáltatásunk, melynek segítségével átvizsgáljuk jelenlegi céges biztosításait azért, hogy Önnek a lehető legjobb és legkedvezőbb változat legyen.
 2. Természetesen gondoltunk alkalmazottaira is, melynek során rendkívüli kedvezményeket tudunk az ő számukra is adni (például a lakás biztosításunkat 56% kedvezménnyel tudják igénybe venni!).
 3. Lehetősége van arra is, hogy saját arculattal, logóval ellátott vásárlói kártyákat rendeljen. Tapasztalataink alapján bizton állíthatjuk, hogy az egyik legjobb reklámozási módszer. Még mellé ebben az esetben minden egyes használatkor, minden egyes kártya után, egy újabb bevételi forrás nyílik meg az Ön cége számára!
 4. Kedvezményes kafetéria és egyéb más utalványaink segítségével alkalmazottai számára tud pluszt támogatást nyújtani úgy, hogy mind e közben még pénzt is takarít meg.
 5. Újabb bevételt eredményezhet cégének, amennyiben utalvány elfogadóhelyként is csatlakozik rendszerünkhöz, hiszen ezzel még több vásárlót tud bevonzani cégéhez.
 6. Kedvező céges költségcsökkentés tudunk elérni szövetkezeti módszerünkkel.
 7. Nemzetközi partnerünk segítségével rendkívül előnyös bankkártya terminál szolgáltatásban is segítségére lehetünk akár van már bankkártya terminálja, akár még nincs.
 8. GO!STORE VIP flottánk a Vodafone segítségével nyújthat nagyon kedvező csomagokat cége és munkatársai számára.
 9. Alkalmazottai számára kiegészítő bevételi forrás is biztosíthatunk, amennyiben részt kívánnak venni a cége számára biztosított fizető eszközeink kiosztásában.
 10. Amennyiben alkalmazottat keres, és szeretne minél előbb találni, akkor Állásfejvadász internetes szolgáltatásunk szintén rendelkezésére áll.
 11. Jó lenne, ha a cégét minél szélesebb körben (akár országosan is) minél többen megismernék? Természetesen ebben is segíthetünk. Akár egyedi, személyre szabott módszerekkel!
 12. Szeretné cégét minél gyorsabban felfuttatni? Részt tudna venni egyedi akciókban is? Tervezzünk meg egyedi akcióit.
 13. Szüksége lenne cégénél alkalmi jelleggel hosztesz szolgáltatásra. Szeretné, ha munkatársunk személyesen az ön cégénél profin reklámozná valamelyik akcióját, vagy kampányát? Ezzel is hívhat bátran. 
 14. Lehet kiemelt partnerünk is! Ha úgy gondolja, hogy olyat tud kínálni, ami más cégek számára is értékes, érdekes lehet, kérje segítségünket.

 

Ne feledje: hívjon minket ügyfélszolgálatunkon vagy írjon nekünk!

Üdvözlettel a GGI Sikercsapata

 

Végezetül új kampányunk részeként itt tekintheti meg nyereményjátékunk kitöltő űrlapját:

https://goo.gl/forms/kmMRccn4b7Yyop813