Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Generali Nyugdíjprogram

2017.01.28

generali_nyugdijprogram-osz_banner_400x172.jpgGENERALI NYUGDÍJPROGRAM

Ön hogyan képzeli el nyugdíjas éveit? 

Szeretne olyan nyugdíjas évek elé nézni, amikor az Ön által elképzelt életszínvonalon élhet, jó egészségben hódolhat hobbijának, kedvére utazhat, és gondtalanul élvezheti a családi életet? Szeretné mindezt adója egy részéből finanszírozni? ()

Elgondolkozott már azon, hogy…

 • jelenleg közel 3 millió nyugdíjas nyugdíját 3,7 millió járulékfizető termeli meg, és ez az arány évről évre romlik?
 • a kb. 3,7 millió járulékfizető több mint harmada minimálbérre van bejelentve?
 • ahhoz, hogy valaki jogosult legyen öregségi nyugdíjra, a korhatár elérése mellett legalább 20 év szolgálati idő szükséges?
 • nyugdíj azon jövedelem után képződik, amely után járulékot fizetett
 • a nyugdíjminimum összege jelenleg alig 30 000 Ft? 
 • ha a minimálbér után fizet járulékot, alig több mint 30 000 Ft nyugdíjra számíthat?

 

Mindezekre a problémákra jó megoldás lehet a Generali Nyugdíjprogram, amely segít Önnek, hogy idejében megkezdett öngondoskodással nyugdíjas éveit is az ön által elvárt életszínvonalon élhesse meg. A Generali Nyugdíjprogram keretében megoldást kínálunk az előre nem látható váratlan eseményekre is!

Van már Nyugdíjbiztosítása? Növelje megtakarítását adója egy részéből és nyerjen 500.000 Ft-os utazási utalványt! Részletekért kérjük keressen minket elérhetőségeinken!

 

header_nyugdij.jpgA Generali Nyugdíjprogram üzenete (öngondoskodás, az időskor méltósága) soha nem volt olyan időszerű, mint napjainkban.

A gazdasági környezet változékonysága, az értékrendek átstrukturálódása, a meglévő nagy ellátórendszerek (állami nyugdíjrendszer, egészségügy) jövőértékének felmorzsolódása minden aktív keresőképes állampolgárt arra szólít fel, hogy foglalkozzék jövőbeli nyugdíjhelyzetével! 

A Generali Nyugdíjprogramunkban két lehetőséget kínálunk Önnek:

 1. Nyugdíjbiztosítások – a törvényi feltételeknek megfelelően 20%-os adójóváírással
 2. Állami támogatás nélküli nyugdíjcélú megtakarítások

 

1. Nyugdíjbiztosítások – a törvényi feltételeknek megfelelően 20%-os adójóváírással

Nyugdíjbiztosításnak – a törvénynek megfelelően - az az életbiztosítás tekinthető, amely alapján a biztosító az alábbi események bármelyikének bekövetkezésekor szolgáltatást nyújt:

 • a biztosított halála, vagy
 • jogszabály szerinti nyugdíjszolgáltatásra való jogosultság megszerzése, vagy
 • az egészségi állapot legalább 40%-os mértéket elérő károsodása, illetve
 • szerződés létrejöttekor érvényes öregségi nyugdíjkorhatár biztosított általi betöltése.

Milyen kedvezmény kapcsolódik a nyugdíjbiztosításhoz?

A kedvezmény – az önkéntes pénztárakhoz hasonlóan – adóról való rendelkezés lehetőségét jelenti. A nyugdíjbiztosítás szerződője az adóévben általa befizetett díj (ide értve az eseti díjat is) 20 %-áról, de legfeljebb 130 000 Ft-ról tehet nyilatkozatot, feltéve, hogy megfizetett adója ezt lehetővé teszi. 
(Amennyiben nyugdíjbiztosítás mellett nyugdíj-előtakarékossági számla (Nyesz) és/vagy önkéntes pénztárak esetében is jogosult a szerződő rendelkezni az adójáról, akkor a három jogcím alapján együttesen legfeljebb 280 000 Ft-ról rendelkezhet. )
 A nyugdíjbiztosítási szerződés alapján történő nyilatkozatban megjelölt összeget az adóévet követő évben az adóhatóság a biztosító számlájára utalja, majd a biztosító erről a számláról a szerződő nyugdíjbiztosítási szerződésén jóváírja az adóhatóság által átutalt összeget.

 

2. Nyugdíjcélú megtakarítások

Természetesen Ön dönthet úgy, hogy nem kívánja igénybe venni az adójóváírást, ám szeretne nyugdíjcéllal megtakarítani. Ekkor lehetősége van a Generali Nyugdíjprogramon belül, az Ön által kiválasztott életbiztosítás megkötésével ezt is megtenni. Ez a lehetőség is számtalan előnnyel jár, hiszen Ön dönt a megtakarításáról, tartamról, és a kiegészítő biztosításokról!

Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük keressen minket elérhetőségeinken:

 

- ggiszovetkezet@gmail.com

- gostoregenerali@gmail.com

 

- Facebook Gostore-General Insurance Szövetkezet

 

- SMS +3670 9055 362

 

 

A tájékoztatás nem teljeskörű, további információkért kérje munkatársaink segítségét.