Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Év végi kertes ház és lakás biztosítás akció

2016.09.14

Év végi kertes ház és lakás biztosítás akció 2016.09.16-tól 2017.01.13-ig

lakas-haz-akcio.jpgAz, aki kertes házban, társasházban, vagy panel lakásban él tapasztalja, hogy folyamatosan emelkednek a költségek, a kiadások. Mivel mindannyian szeretnénk biztonságban tudni vagyon tárgyainkat, ingóságainkat és ingatlanjainkat, így igyekszünk azokat bebiztosítani.  Többek között erre is kiváló lehetőséget kínálunk mi a GoStore-General Insurance Szövetkezet a Generali kiemelt partnereként. ()

Mit szólna hozzá, ha 3 hónapig nem kellene lakás biztosítást fizetni egy fillért sem? 

Mi lenne ha a továbbiakban is kevesebbet kellene fizetni, mint amennyit korábban fizetett?

lakas-haz-akcio2.jpgAz akció ideje alatt nem csak rendkívüli díjfizetési kedvezményeket tudunk adni Önnek, de még mellé a biztosítás első éves díjából akár 3 havi kedvezményt is tudunk adni!

Konkrétan ha NÍVÓ nevezetű lakásbiztosítást köt akkor 1 havi, ha EXTRA változatot, akkor 2 havi és ha TOP változatot választ, akkor pedig 3 havi díj fizetését engedjük el!

Az Ön választása, hogy a megtakarítható pénzt másnak adja, vagy a mi közreműködésünkkel saját magának tartja meg! Önnek lesz kevesebb kiadása, mi pedig örömmel segítünk ebben is!

Ráadásul azok a személyek akik társasházban, panelben laknak és mellettünk döntenek, saját maguk is kérhetik hogy a társasház számára is sokkal kedvezőbb díjjak legyenek, illetve a társasházaknál is most 2 hónapot ajándékba kapnak!

ITT tekintheti meg a 2 hónapos társasházi ajándék akciónkat!

keszpenz.jpg

Ne dobja ki a pénzt az ablakon!

Mi segítünk Önnek minél többet megtakarítani! 


Hívjon minket a +3630 5183 177 ügyfélszolgálati számon, vagy írjon nekünk e-mail címünkre ggiszovetkezet@gmail.com

 

GGI a Választás szabadsága!

Amennyiben szeretné a segítségünket kérni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +3630 5183 177 telefonszámon, vagy írjon nekünk a ggiszovetkezet@gmail.com címre!

ggi-generali.jpg

Jelen termékbemutató nem minősül ajánlattételnek, kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálja. Kérjük, hogy a szerződési feltételek pontos megismerésének érdekében olvassa el az Általános szerződési feltételeket.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.