Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Segítség szociális intézmények részére

2016.10.09

Tisztelt Érdeklődő! Tisztelt Intézményvezető!

kezfogas.jpgPetrován Pál vagyok, a GoStore-General Insurance Szövetkezet Elnöke, a -ma már sajnos nem működő- Petropál Nonprofit Kft ügyvezetője, a Segítő Szív szociális szolgálat vezetője. Korábban több mint 1.500 ellátottról gondoskodtunk házisegítségnyújtás területén Hajdúdorogon és környékén, így pontosan tudom, hogy milyen anyagi nehézségekkel kell megküzdeni nap mint nap az intézmények vezetőinek és gondozóinak. () 

A Szövetkezetünk kiemelt partnerünkkel a Gostore Group Hungary Kft.-vel és a Generali Biztosító Zrt.-vel közösen dolgoztunk ki egy rendkívül kedvező, egyedi megoldást a Szociális Intézmények felelősség biztosítása és más biztosításai, valamint a költség csökkentések területén. Mivel a Szövetkezetünk egyik fő célja, hogy - az amúgy is szűkös keretekkel rendelkező szociális területen- a lehető legköltséghatékonyabb megoldásokat megtalálja, így bizton állíthatom, hogy szinte minden esetben a segítségére lehetünk.

szolgaltatasi-paletta.jpg

Ki kell emeljem Gellén Imre Tanár Úr számomra rendkívüli segítségét. Ő volt az, aki annak idején megismertette és megszerettette velem a szociális segítségnyújtás fontosságát. Éppen ezért hangsúlyozom, mivel Szövetkezetünk és jómagam számára is fontos a segítségnyújtás, így számunkra valóban a legkedvezőbb szolgáltatási ár elérése a legfontosabb.

Ezen kívül természetesen mivel a szolgáltatási palettánk igen széles körű, így sok olyan pénzügyi-gazdasági terület jöhet még szóba, mely szintén kiadáscsökkentést vagy bevétel növekedést eredményezhet az intézmények számára. A folyamat egyszerű: először mindig egy ingyenes állapotfelmérést végzünk, hogy megállapítsuk mely területek azok, ahol az intézmények segítségére lehetünk. Ez után teszünk egy javaslatot, mely egyértelműen tartalmazni fogja, hogy milyen formájú és mértékű kiadás csökkentés, vagy akár bevétel növekedést tudunk elérni.

 

Amennyiben szeretné, hogy az Ön intézménye számára indítsuk el a kiadás csökkentést vagy bevétel növekedést eredményező projektünket, kérek írjon nekünk a ggiszovetkezet@gmail.com címre, vagy hívjon személyesen engem, Petrován Pált a +3670 9055 362 telefonszámon.

 

Végezetül álljon itt kedves kollégám és tanárom Gellén Imre Szociálpolitikai szakértő weboldala, mely ajánlja és bemutatja az általa készített "Szakmai protokollok a szociális ellátásban" című dokumentációját. Szerény véleményem szerint a szociális területen tevékenykedő intézmények és dolgozók számára elengedhetetlenül szüksége protokolláris leírásról van szó : http://www.szakmai-protokollok.eoldal.hu/