Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Állás-Biztosítási csoportvezető

2016.09.08

Állások szövetkezetünknél - GGI Biztosítási csoportvezető

ggi-biztositasi-csoportvezeto.jpgOrszágosan terjeszkedő szolgáltató cégünk a GoStore-General Insurance Szövetkezet, biztosításban vagy hálózatépítésben jártas munkatársakat keres GGI Biztosítási csoportvezető pozícióba. ()
A munkakör elvárt eredménye heti 2 új céges szerződés vagy ennek megfelelő más jellegű szerződés megkötése és egyre növekvő üzleti struktúra létrehozása.
Főbb feladatai közé tartozik az új cégek és munkatársak felkutatása, kapcsolattartás a már meglévő cégekkel, munkatársakkal, rendszeres oktatások szervezése a munkatársak számára, valamint a cégek és munkatársak folyamatos támogatása.

ggi-biztositasi-csoportvezeto3.jpgAktív, kitartó, terhelhető, jó kommunikációs készséggel rendelkező személy jelentkezését várjuk, aki felelősséget vállal a munkájáért és a rábízott feladatokért; képes eredményekben gondolkodni, és a határidők betartása érdekében a túlórától sem riad vissza.
Biztosítási, értékesítési jártasság és kapcsolati tőke megléte előnyt jelent a pályázat elbírálásánál, de vállalkozás megléte nem feltétel! Mobilitás szintén előnyt jelenthet!
Sok munka van, és a fizetés függ az egyéni teljesítménytől. Az új munkatársak beilleszkedésére és betanítására figyelmet fordítunk, valamint rendelkezésére áll minden online oktatási anyagunk is. Jelentkezőket jelenleg csak Debrecen, Miskolc és Hajdúnánás vonzáskörzetéből tudunk fogadni!
Ha vállalja a szakmai kihívást és szívesen lenne csapatunk tagja, kérem, küldje eredményközpontú önéletrajzát a következő e-mail címre: ggiszovetkezet2@gmail.com

https://www.facebook.com/GGISzovetkezet/

http://www.ggiszovetkezet.hu/cikkek/ggi/allas-biztositasi-csoportvezeto.html

ggi-biztositasi-csoportvezeto-880x400.jpg