Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Állás-Területi Vezető

2016.09.09

Állás-GGI Területi Vezető

ggi-teruleti-vezeto.jpgOrszágosan terjeszkedő szolgáltató cégünk, műszaki, informatikai területen vagy hálózatépítésben jártas munkatársakat keres GGI Területi Vezetői pozícióba. ()
A munkakör elvárt eredménye heti 2 új céges szerződés megkötése és egyre növekvő üzleti struktúra létrehozása.
Főbb feladatai közé tartozik az új cégek és munkatársak felkutatása, kapcsolattartás a már meglévő cégekkel, munkatársakkal, rendszeres oktatások szervezése a munkatársak számára, valamint a cégek és munkatársak folyamatos támogatása.
Aktív, kitartó, terhelhető, jó kommunikációs készséggel rendelkező személy jelentkezését várjuk, aki felelősséget vállal a munkájáért és a rábízott feladatokért; képes eredményekben gondolkodni, és a határidők betartása érdekében a túlórától sem riad vissza.
Értékesítési jártasság és kapcsolati tőke megléte előnyt jelent a pályázat elbírálásánál.
Sok munka van, és a fizetés függ az egyéni teljesítménytől. Az új munkatársak beilleszkedésére és betanítására figyelmet fordítunk, valamint rendelkezésére áll minden online oktatási anyagunk is.
Jelentkezőket jelenleg csak Debrecen, Miskolc és Hajdúnánás vonzáskörzetéből tudunk fogadni.
Ha vállalja a szakmai kihívást és szívesen lenne csapatunk tagja, kérem, küldje eredményközpontú önéletrajzát a következő e-mail címre: ggiszovetkezet@gmail.com

 

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/GGISzovetkezet/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.