Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Együtt az oroszlán szárnyai alatt!

2016.09.18

ggi-generali.jpg

A Generali nagy múltú, folyamatosan megújuló, stabil biztosító, valamint a GoStore-General Insurance Szövetkezet kiemelt partnere.

 

Egy sikeres történet kezdete
A magyarországi piacon működő külföldi biztosítótársaságok közül a Generali büszkélkedhet a legkorábbra visszanyúló és leggazdagabb múlttal. A Generali Biztosítót 1831-ben Triesztben alapították, és az eltelt több mint 180 év után a csoport öt kontinens 60 országában képviselteti magát, 80 000 munkavállalót foglalkoztat és több mint 65 millió ügyféllel rendelkezik.

generali-regi.jpgA társaság 1832-ben, azaz alapítása után egy évvel már Pesten is megkezdte működését, s neve rövid időn belül összeforrt a korrekt és szakértő biztosítás fogalmával. Más társaságoktól eltérően, a Generali kezdettől fogva nemcsak a tengeri és szárazföldi szállítások biztosításával foglalkozott, hanem teljes körű biztosítási védelmet, így életbiztosításokat is kínált ügyfelei számára.


Jókai Mórt 1887-ben választották be a Generali trieszti igazgatótanácsába, aki regényeiben sokszor megemlítette a társaságot: ”…minden ól, pajta, csűr el van látva messziről meglátható fényes címereivel a Trieszti Assicurazioni Generalinak…, hogy a gyújtogatóknak elvegyék a kedvüket,” (Az új földesúr). ()

 

Jelenleg a Generali Csoport a globális biztosítási szektor egyik legjelentősebb szereplője. 

 

generali-oroszlan.jpg

A csoport célkitűzései a nemzetköziség, az innováció és a magas technikai színvonal. Erejének bázisa a nemzetközi szakmai tapasztalat, amely pénzügyi stabilitásának garanciájával kínálja magas színvonalú szolgáltatásait.
Magyarországon a Generali Biztosító a magyar biztosítási piac egyik legnagyobb szereplője. Fejlődésének alapja a folyamatos alkalmazkodóképesség és megújulás. A változásokra való felkészülés, a proaktivtás ma még elengedhetetlenebb a versenyképesség megtartásához. A kiváló folyamatok, a fejlesztések garanciát jelentenek arra, hogy a társaság ne csak ma, de holnap, holnapután is a megszokott és elvárt Generali minőséget nyújtsa ügyfeleinek, partnereinek.
A Generali Biztosító nagy hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra. A Generali a Biztonságért Alapítvány segítségével elsősorban a magyar lakosság öngondoskodási kultúrájának fejlesztése, a baleset-megelőzés, közlekedésbiztonság és a kockázattudatosság áll a kezdeményezések középpontjában.