Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hireink

2016.08.02

2016.08.02. - Álláshirdetés

Beosztás: GGI Területi Vezető

ggi-teruleti-vezeto-814x548.jpgOrszágosan terjeszkedő szolgáltató cégünk, műszaki, elektronikai területen illetve hálózatépítésben jártas munkatársakat keres Területi Vezetői pozícióba.
A munkakör elvárt eredménye heti 2 új céges szerződés megkötése és egyre növekvő üzleti struktúra létrehozása.
Főbb feladatai közé tartozik az új cégek és munkatársak felkutatása, kapcsolattartás a már meglévő cégekkel, munkatársakkal, rendszeres oktatások szervezése a munkatársak számára, valamint a cégek, munkatársak folyamatos támogatása.   Aktív, kitartó, terhelhető, jó kommunikációs készséggel rendelkező személy jelentkezését várjuk, aki felelősséget vállal a munkájáért és a rábízott feladatokért; képes eredményekben gondolkodni, és a határidők betartása érdekében a túlórától sem riad vissza.   
Értékesítési jártasság és kapcsolati tőke megléte előnyt jelent a pályázat elbírálásánál.    
Sok munka van, és a fizetés függ az egyéni teljesítménytől. Az új munkatársak beilleszkedésére és betanítására figyelmet fordítunk, valamint rendelkezésére áll minden online oktatási anyagunk is. Jelentkezőket jelenleg csak Debrecen és Hajdúdorog vonzáskörzetéből tudunk fogadni.   
Ha vállalja a szakmai kihívást és szívesen lenne csapatunk tagja, kérem, küldje eredményközpontú önéletrajzát a következő e-mail címre: ggiszovetkezet@gmail.com
   

Itt is jelezheti szándékát felénk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Debreceni Zoltán - Debrecen

2016.08.31 16:34

Én is jelentkezem, ha Debrecenben is lehet dolgozni. Az Önéletrajzomat elküldtem

Nagy János - Debrecen

2016.08.28 19:53

Tisztelt uram!
Jelentkezésem elküldtem a megadott címre.
Várom mielőbbi válaszukat.
Üdvözlettel: Nagy János