Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Pajzs kollektív személybiztosítás

pajzs.jpgBalesetek és sérülések a Föld minden országában veszélyeztetik egészségünket. Világszerte több mint 5 millió ember hal meg évente valamilyen baleset következtében, és még többen szenvednek maradandó sérüléseket. Baleset sokféle külső tényező hatására létrejöhet, és nagyon változatos klinikai képben jelenhet meg.

Fontos jellemzője azonban, hogy bárhol is történjen, bármilyen okból is jöjjön létre: az esetek nagy részében a balesetet szenvedett sérült személy egészségügyi ellátást igényel. Legtöbbször azonban a balesetet szenvedettnek nincs, vagy csak alacsony biztosítási összeggel kötött biztosítása van, amely általában alig, vagy egyáltalán nem fedezi a felmerülő költségeket. Éppen ezért, ezek a váratlan események anyagilag is megterhelik az emberek életét, nem beszélve az egyéb fizikai és lelki sérülésekről!

A Pajzs termékcsalád segítségével lehetőségünk van olyan szerződések megkötésére is, ahol egy időben, egyszerre akar több munkavállalót/sportolót/résztvevőt/járműben utazót tudhatunk egy szerződésen belül, a szerződés díját a munkáltató/vállalkozás vezetője fizeti és mindezt lényegesen kevesebb díjért teheti meg.

Ismerkedj meg a Pajzs termékcsalád tagjaival, és meglátja, nincs olyan célcsoport, akinek nem tudnánk ajánlani, egy remek megoldást biztosítási termékeinkkel!

munkaltatoi.jpg
Pajzs Munkáltatói biztosítás

A kollektív munkáltatói baleset-, egészség- és kockázati életbiztosítás azon cégek számára ajánlott, akik természetbeni juttatásként biztosítási védelmet szeretnének nyújtani munkavállalóik számára.

 

pajzs   

sport.png
Pajzs Sportolói biztosítás

A fejlett országokban, ahol az emberek tömegei sportolással pihennek, ma már több a baleset a munkahelyeken kívül, az úgynevezett szabadidőben, mint munkanapokon.

 

 

belepo3.jpg
Pajzs Belépőjegyhez
kötött balesetbiztosítás

A Pajzs belépőjegybe épített balesetbiztosítás célja egy szolgáltató létesítmény szolgáltatását belépőjegy vagy bérlet ellenében igénybevevő látogatók balesetbiztosítási védelme a szolgáltatás igénybevétele alatt.

 

rendezveny3.jpg
Pajzs Rendezvénybiztosítás

A Pajzs rendezvényekre vonatkozó biztosítás egy rövid tartamú balesetbiztosítás, melynek célja a rendezvényen részt vevő személyek balesetbiztosítási védelme a rendezvény időtartama alatt.

 

 

 

Cikkek

Pajzs - munkáltatói kockázati élet-, baleset- és egészségbiztosítás

2017.01.20

 
Teljes bejegyzés

Pajzs Sportolói biztosítás

2017.01.16

 
Teljes bejegyzés