Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Milliós segítség - Bringa biztosítási szolgáltatás

2016.09.19

Milliós segítség - Bringa biztosítási szolgáltatás

Látjuk jól, hogy nap mint nap ér embereket baleset kerékpározás közben, legyen szó akár gyerekről, akár felnőttről. Sajnos igen jelentős a kerékpáros balesetek száma, éppen ezért kiemelten fontos a kerékpárosok biztonságáról gondoskodni. Az Bringa biztosítási szolgáltatás különlegessége, hogy már viszonylag kicsi díjért (átszámítva havi 1.344 forintért) több milliós biztosítási összeget fizet ki baleset esetén. Ezen kívül, ha közlekedési baleset történt, gyakorlatilag duplán fizet, azaz a baleseti biztosítás összegét és a közlekedési baleseti biztosítás összegét is fizeti, mely jelentősen enyhítheti a baleset okozta nehézségeket. ()

millios-segitseg-1.jpgmillios-segitseg-6.jpgKinek ajánljuk a Milliós segítség balesetbiztosítást?
Mindenkinek, hiszen az élet kiszámíthatatlan. Bármikor történhet Önnel is egy váratlan baleset, amely átmenetileg vagy véglegesen is megváltoztathatja az addig megszokott életvitelét. Ilyen esetben segíthet a biztosítás, melynek segítségével a kieső jövedelem pótolható, a felmerülő, akár jelentős összegű költségek is finanszírozhatóvá válnak.

Miért előnyös a Milliós segítség balesetbiztosítás Ön és családja számára?

Váratlan tragédia esetén a család életszínvonala továbbra is megőrizhető, így biztonságban tudhatja mindazokat, akik az Ön számára a legfontosabbak.

Súlyos baleset esetén a biztosító szolgáltatásával javíthatja életminőségét, a korszerű, de egyben drága gyógyászati eljárások és segédeszközök elérhetővé válnak. Szükség esetén átalakíttathatja otthonát, autóját.

Magas balesetbiztosítási összegek előzetes kockázatelbírálás/orvosi vizsgálat nélkül.

Amennyiben szeretné a segítségünket kérni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +3670 9055 362 telefonszámon, vagy írjon nekünk a ggiszovetkezet@gmail.com címre!

Jelen termékbemutató nem minősül ajánlattételnek, kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálja. Kérjük, hogy a szerződési feltételek pontos megismerésének érdekében olvassa el a Milliós segítség balesetbiztosítás (Milliós2014) szerződési feltételeit.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.