Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Milliós segítség - Kölyök biztosítási szolgáltatás

2016.09.19

Milliós segítség - Kölyök biztosítási szolgáltatás

Nem véletlenül gondoltunk a gyerekekre, hiszen tudjuk jól, hogy pillanatok alatt történhet baleset, csonttörés. A Kölyök biztosítási szolgáltatás különlegessége, hogy már nagyon kicsi díjért (átszámítva havi 527 forintért) akár több százezer forint biztosítási összeget fizet ki balesetkor.  ()

millios-segitseg-1.jpgmillios-segitseg-5.jpgKinek ajánljuk a Milliós segítség balesetbiztosítást?
Mindenkinek, hiszen az élet kiszámíthatatlan. Bármikor történhet Önnel is egy váratlan baleset, amely átmenetileg vagy véglegesen is megváltoztathatja az addig megszokott életvitelét. Ilyen esetben segíthet a biztosítás, melynek segítségével a kieső jövedelem pótolható, a felmerülő, akár jelentős összegű költségek is finanszírozhatóvá válnak.

Miért előnyös a Milliós segítség balesetbiztosítás Ön és családja számára?

Váratlan tragédia esetén a család életszínvonala továbbra is megőrizhető, így biztonságban tudhatja mindazokat, akik az Ön számára a legfontosabbak.

Súlyos baleset esetén a biztosító szolgáltatásával javíthatja életminőségét, a korszerű, de egyben drága gyógyászati eljárások és segédeszközök elérhetővé válnak. Szükség esetén átalakíttathatja otthonát, autóját.

Magas balesetbiztosítási összegek előzetes kockázatelbírálás/orvosi vizsgálat nélkül.

Amennyiben szeretné a segítségünket kérni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +3670 9055 362 telefonszámon, vagy írjon nekünk a ggiszovetkezet@gmail.com címre!

Jelen termékbemutató nem minősül ajánlattételnek, kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálja. Kérjük, hogy a szerződési feltételek pontos megismerésének érdekében olvassa el a Milliós segítség balesetbiztosítás (Milliós2014) szerződési feltételeit.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.