Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Milliós segítség - Mindenkit érhet baleset!

2017.02.14

Mindenkit érhet baleset!
baleset2.jpgFelmerült már Önben, hogy egy esetleges baleset előfordulásakor a gyógyítással kapcsolatos költségeket és kiadásokat hogyan finanszírozná? Számolt már az orvos, az ápolás, a gyógyszerek, az utazás, az esetleges külföldi gyógykezelés vagy beutaló nélkül igénybe vett szolgáltatások költségeivel? Öngondoskodás nélkül kiszolgáltatottá válhat, a kieső jövedelem és a felmerülő költségek pedig akár az anyagi biztonságát is veszélyeztethetik.
A Generali Biztosító Zrt. balesetbiztosításával nyugodt lehet, mert fel tud készülni a váratlan helyzetekkel járó anyagi nehézségekre. Széles termékpalettánkból választhatja ki az igényeinek leginkább megfelelő védelmet nyújtó szolgáltatáscsomagot. Mindezt szakszerű és ügyfélbarát kiszolgálással, versenyképes díjakon kínáljuk Önnek. ()

Személyre szabott védelem
Milliós segítség balesetbiztosítását személyre szabottan választhatja ki 6 csomagunk közül, amely az Ön számára a legmegfelelőbb és legfontosabb szolgáltatásokat tartalmazza.

 

Kinek ajánljuk a Milliós segítség balesetbiztosítást?
Mindenkinek, hiszen az élet kiszámíthatatlan. Bármikor történhet Önnel is egy váratlan baleset, amely átmenetileg vagy véglegesen is megváltoztathatja az addig megszokott életvitelét. Ilyen esetben segíthet a biztosítás, melynek segítségével a kieső jövedelem pótolható, a felmerülő, akár jelentős összegű költségek is finanszírozhatóvá válnak.

Milliós segítség. További részletekért kérem kattintson az Önnek megfelelőre!

millios-segitseg-1.jpg millios-segitseg-2.jpg millios-segitseg-3.jpg millios-segitseg-4.jpg millios-segitseg-5.jpg millios-segitseg-6.jpg millios-segitseg-7.jpg
Amennyiben szeretné a segítségünket kérni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a
+3670 9055 362 telefonszámon, vagy írjon nekünk a ggiszovetkezet@gmail.com címre!

 

Miért előnyös a Milliós segítség balesetbiztosítás Ön és családja számára?

 • Váratlan tragédia esetén a család életszínvonala továbbra is megőrizhető, így biztonságban tudhatja mindazokat, akik az Ön számára a legfontosabbak.
 • Súlyos baleset esetén a biztosító szolgáltatásával javíthatja életminőségét, a korszerű, de egyben drága gyógyászati eljárások és segédeszközök elérhetővé válnak. Szükség esetén átalakíttathatja otthonát, autóját.
 • Magas balesetbiztosítási összegek előzetes kockázatelbírálás/orvosi vizsgálat nélkül.

 

Széles körű, magas színvonalú szolgáltatás
Biztosításaink a széleskörű kockázatokkal és magas színvonalú szolgáltatásaival kiemelkednek a hasonló biztosítások közül! Például:

 • Balesetbiztosításainknál nem csak a kockázatviselés alatt, hanem a balesettől számított 1, illetve 2 éven belül a baleset miatt bekövetkező események esetén is szolgáltatunk, függetlenül attól, hogy közben esetleg az adott biztosítás már lejárt!
 • Már 0 éves kortól megköthető a biztosítás!
 • A biztosított lejárati életkora társaságunknál kiemelkedően magas: 80 év, illetve a Kölyök csomag esetében 19 év. 
 • Társaságunknál igen széles azon balesetnek minősülő események köre, amelyekre szolgáltatunk! 
 • Baleseti eredetű maradandó egészségkárosodás esetén már 1%-os károsodásnál is szolgáltatunk, illetve baleseti kórházi napi térítés esetén már az 1. naptól fizetünk.

 

Milyen esetekben szolgáltat a Milliós segítség balesetbiztosítás?

 • Baleseti halál esetén a biztosító az aktuális biztosítási összeget fizeti ki a kedvezményezettnek a balesettől számított 1 éven belül bekövetkező baleset miatti halálra. 
 • Baleseti eredetű maradandó egészségkárosodás esetén a biztosító a maradandó egészségkárosodás mértékével megegyező arányú biztosítási összeget fizet ki a biztosítottnak. Az egészségkárosodás/állapotrosszabbodás megállapítása a balesettől számított 4 éven belül kérhető! A biztosító szolgáltatása segítséget nyújthat a biztosítottnak a gyógyulási folyamat költségeinek finanszírozásában.
 • Csonttörés esetén a biztosító balesetenként, a törések számától és súlyosságától függetlenül az aktuális biztosítási összeget fizeti ki.
 • Baleseti kórházi napi térítés esetén a biztosító napi térítést fizet a kórházi ápolás időtartamára a balesettől számított 2 éven belül.
 • Baleseti műtéti térítés esetén a biztosító kifizeti a biztosítási összegnek a feltételekben szereplő műtéti besorolás alapján meghatározott százalékát a balesettől számított 2 éven belül elvégzett műtétekre. Több egyidejű műtét esetén csak a legmagasabb besorolású műtét alapján térít. Balesetenként nincs korlátozva a műtétek száma, így egy balesetből adódóan több alkalommal is történhet szolgáltatás.
 • Égési sérülés esetén az égési sérülés fokától és kiterjedésétől függően a biztosító kifizeti a biztosítási összeg feltételekben meghatározott százalékát.
 • Közlekedési baleseti halál esetén a biztosító az aktuális biztosítási összeget fizeti ki a kedvezményezettnek, a közlekedési balesettől számított 1 éven belül bekövetkező közlekedési baleset miatti halálra. 
 • Közlekedési balesetből eredő maradandó egészségkárosodás esetén a biztosító az egészségkárosodás mértékével megegyező arányú biztosítási összeget fizeti ki a biztosított számára. Az egészségkárosodás/állapotrosszabbodás megállapítása a balesettől számított 4 éven belül kérhető!

 

Extra szolgáltatások bemutatása


Kerékpáros közlekedési balesetből eredő halál
Bringa csomag választásakor, kerékpáros közlekedési balesetből eredő halál bekövetkeztekor a biztosító a közlekedési baleseti halálra vonatkozó biztosítási összeg kétszeresét fizeti ki.

 

Kerékpáros közlekedési balesetből eredő maradandó egészségkárosodás
Bringa csomag választásakor, kerékpáros közlekedési balesetből eredő maradandó egészségkárosodás bekövetkeztekor a biztosító a közlekedési baleseti eredetű maradandó egészségkárosodás alapján megállapított szolgáltatási összeg kétszeresét fizeti ki.


Plasztikai jellegű térítés égési sérülés esetén
Páratlan csomag választásakor, közvetlenül az égési sérülés következményeként keletkező súlyos égési sérüléskor a biztosító az égési sérülésre meghatározott biztosítási összeg 50%-ával egyező mértékű, fix összegű plasztikai jellegű térítést fizet, ezzel is segítve a biztosítottat gyógyulási költségeinek finanszírozásában.

 

Amputációval járó baleseti műtéti térítés
Bázis, Optimum, Prémium vagy Páratlan csomag választásakor, a baleseti műtétre meghatározott szolgáltatáson felül a biztosító extra szolgáltatásként az amputált testrészen elvégzett műtétre – annak műtéti besorolása alapján – meghatározott szolgáltatási összeget fizeti ki.

 

Fontos tudnivalók

 • A már érvényesen létrejött biztosítási szerződés az azt követő nap 0 órakor lép hatályba, amikor a szerződő az első biztosítási díjat (díjelőleget) a biztosító részére megfizeti, vagy amikor a felek a díj megfizetésére vonatkozóan halasztásban állapodtak meg. Az első díj (díjelőleg) megfizetettnek minősül, ha azt a függő biztosításközvetítő nyugtával igazoltan átvette, illetve ha az a biztosító számlájára beérkezett.
 • Nincs várakozási idő, a biztosító kockázatviselése már a szerződés létrejötte utáni naptól érvényes. 
 • A biztosító a kockázatviselés tartama alatt bekövetkező biztosítási események esetén szolgáltat, illetve bizonyos baleseti eredetű eseményeknél a kockázatviselés tartama alatt bekövetkező balesettől számított 1, illetve 2 éven belül bekövetkező események esetén is, a feltételekben megfogalmazottak alapján. 
 • Díjfizetés elmulasztása esetén, ha a szerződő az elmaradt díj esedékességétől számított 3 hónapig nem fizeti meg az elmaradt díjakat, akkor a szerződés kifizetés nélkül megszűnik és további balesetekre már nem térít a biztosító.
 • A biztosító a biztosítási esemény bejelentését követően a teljesítéshez szükséges valamennyi dokumentumok beérkezését követő 15 napon belül fizeti ki a szolgáltatást.
 • A biztosított életében esedékes szolgáltatások esetén a biztosító a biztosítottnak szolgáltat, a biztosított halála esetén pedig a haláleseti kedvezményezettnek, vagy annak hiányában a biztosított örököseinek.
 • A biztosítás 0–79 éves személyekre köthető, illetve a Kölyök csomag esetében 0–18 év között.
 • Egy biztosítottnak kizárólag egy Milliós segítség balesetbiztosítási szerződése lehet.

 

Amennyiben szeretné a segítségünket kérni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +3670 9055 362 telefonszámon, vagy írjon nekünk a ggiszovetkezet@gmail.com címre!

Jelen termékbemutató nem minősül ajánlattételnek, kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálja. Kérjük, hogy a szerződési feltételek pontos megismerésének érdekében olvassa el a Milliós segítség balesetbiztosítás (Milliós2014) szerződési feltételeit.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.