Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Milliós segítség - Optimum biztosítási szolgáltatás

2016.09.19

Milliós segítség - Optimum biztosítási szolgáltatás

Az Optimum biztosítási szolgáltatás különlegessége, hogy már viszonylag kicsi díjért (átszámítva havi 1.694 forintért) több milliós biztosítási összeget fizet ki baleset esetén. Ezen kívül, ha közlekedési baleset történt, gyakorlatilag duplán fizet, azaz a baleseti összegét és a közlekedési baleset összegét is fizeti ()

millios-segitseg-1.jpgmillios-segitseg-3.jpgKinek ajánljuk a Milliós segítség balesetbiztosítást?
Mindenkinek, hiszen az élet kiszámíthatatlan. Bármikor történhet Önnel is egy váratlan baleset, amely átmenetileg vagy véglegesen is megváltoztathatja az addig megszokott életvitelét. Ilyen esetben segíthet a biztosítás, melynek segítségével a kieső jövedelem pótolható, a felmerülő, akár jelentős összegű költségek is finanszírozhatóvá válnak.

Miért előnyös a Milliós segítség balesetbiztosítás Ön és családja számára?

Váratlan tragédia esetén a család életszínvonala továbbra is megőrizhető, így biztonságban tudhatja mindazokat, akik az Ön számára a legfontosabbak.

Súlyos baleset esetén a biztosító szolgáltatásával javíthatja életminőségét, a korszerű, de egyben drága gyógyászati eljárások és segédeszközök elérhetővé válnak. Szükség esetén átalakíttathatja otthonát, autóját.

Magas balesetbiztosítási összegek előzetes kockázatelbírálás/orvosi vizsgálat nélkül.

Amennyiben szeretné a segítségünket kérni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +3670 9055 362 telefonszámon, vagy írjon nekünk a ggiszovetkezet@gmail.com címre!

Jelen termékbemutató nem minősül ajánlattételnek, kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálja. Kérjük, hogy a szerződési feltételek pontos megismerésének érdekében olvassa el a Milliós segítség balesetbiztosítás (Milliós2014) szerződési feltételeit.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.