Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Mobilfizetési módszer mobilosoknak

2016.09.04

Mobilfizetési módszer mobilosoknak

ggi-250x250.jpgA mobilfizetés egyik formája, hogy az ügyfél a vásárolt terméket vagy szolgáltatást az okostelefonján lévő Go!Store QR-kódja segítségével egyenlíti ki.
A művelethez használt QR-kód egy kétdimenziós vonalkód vagy pontkód, amelynek neve az angol Quick Response (gyors válasz) kifejezés rövidítéséből származik. A QR-kódot Japánban fejlesztették ki 1994-ben, ahol gyorsan népszerűvé vált; mára rengeteg hirdetésben és óriásplakáton szerepel. ()

A QR-kódos fizetés előnyei
A QR-kód segítségével történő fizetést megkönnyíti, hogy a kódot az értelmezésére képes Go!Store terminállal bármilyen szögből leolvastathatjuk, a műveletet nem lehet elrontani: az adatokat a terminál akkor is fel tudja dolgozni, ha a kép ferde. Illetve, a beolvasás mindössze 1-2 másodpercig tart, és az egész fizetési folyamat sem hosszabb, hiszen a terminálon azonnal megjelenik a beolvasott QR-kód.
Egyébként a QR-kódokat előszeretettel alkalmazzák hirdetéseken, plakátokon, szórólapokon, weboldalakon, és már számlákon is, a mobilfizetést lehetővé téve.

mobillal.jpgEgyszerű és gyors
A QR-kódos fizetés korszerű, divatos megoldás, érdemes bevezetnie minden olyan szolgáltatónak, akinél ügyfeleinek nagy része rendelkezik okostelefonnal. Ráadásul ez a módszer marketinglehetőséget is kínál, hiszen a kód tartalmazta információ iránti kíváncsiság könnyen aktivitásra készteti az érdeklődőket. Mára szinte minden okostelefon rendelkezik QR-kód olvasó alkalmazással is. Mivel a fizetés egyetlen lépésből áll, az gyors és egyszerű: a Go!Store terminálon történő kód beolvasásával és a PIN kód megadásával ki tudjuk egyenlíteni a számlánkat. Ezen kívül arra is van mód, ha nem QR kóddal fizettünk, hanem készpénzzel, bankkártyával, utalvánnyal, stb., akkor csak oda kell tartanunk a Go!Store terminálhoz QR-kódunkkat és minden egyes alkalommal pénzvisszatérítésben részesülünk. 
Első sorban ennek a módszernek köszönhető, hogy a QR kódos fizetés nagyon gyorsan terjed, hiszen ma már több százezren használják hazánkban. Pozitív eredményeit igen jól mutatja az a tény is, hogy már közel félezer cég tudja fogadni a Go!Store QR-kódot használó vásárlókat és ez által jelentős forgalomnövekedést sikerült realizálniuk ezen kereskedelmi és szolgáltató cégeknek. 
Sőt! Egy re több Önkormányzat és település is előszeretettel ajánlja a települése lakosainak, hiszen ezzel is támogatni tudja őket illetve a helyi vállalkozásokat. (Érd, Isaszeg, Maglód, stb...)
Érd településen: http://www.ggiszovetkezet.eoldal.hu/cikkek/gostore/kampanyok.html


A fizetés csak 5 másodperc
Az első vásárlásnál regisztráció szükséges,- kattintson le vagy kérjen egy Go!Store QR-kódot -, de ez is pár lépésben, pár másodperc alatt elvégezhető és azonnal kap egy saját QR-kódot. A második vagy sokadik tranzakciónál pedig már csak be kell jelentkezni, vagy be kell mutatni a kapott QR-kódot, így a vásárló akár 5 másodperc alatt elintézheti a fizetést illetve kap azonnali pénzvisszatérítést. A módszer képernyőméret- és platform független: minden, okostelefonról elérhető a Go!Store mobil pénztárca, illetve még a hagyományos telefonokra is felhelyezheti a saját QR kódjának fényképét.
További információk: http://www.ggiszovetkezet.eoldal.hu/cikkek/gostore/mi-a-go-store-.html


Kérjen Ön is saját Go!Store QR kódot és kapjon vissza pénzt minden vásárlás alkalmával!

mobilfizetesi-modszer.jpg