Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Egy megdöbbentően jó dolog!

2016.09.12

Tisztelt Partnereink! Ez az ajánlat csak a leendőbeli és jelenlegi partnereinknek szól!

generali-ggi-880x400.jpgEljött az idő, hogy egy újabb dimenziót nyissunk meg minden partnerünk számára! Amint Önök is tudjátok, már korábban jeleztük, hogy Magyarország legnagyobb biztosító társaságával a Generálival szerződést kötöttünk, melynek értelmében a cégcsoportunk rendkívül jó ajánlatot kapott. Ennek következtében nyugodtan mondhatom, hogy olyan dolgokat tudunk kínálni az Önök számára, amit senki más nem tud! De fontos hangsúlyoznom, hogy első körben A PARTNEREINKNEK, majd utána megnyitjuk a nagy közönség számára is. Azt szeretnénk elérni, hogy Önök mindenképpen jól járjanak és azok is, akik Önökkel kapcsolatban állnak.

Egyébként arra is van lehetőség, hogy aki még nem partnerünk, könnyen azzá váljon. Írjon, jelezzen felénk és egy egyszerű INGYENES VÁSÁRLÓI REGISZTRÁCIÓ segítségével azonnal partnerünkké lesz!

Első körben a lakásbiztosítások területén tudunk segíteni, majd pár héten belül minden területen megjelenünk, amire egyáltalán lehet kötni biztosítást. Itt hangsúlyozom, hogy nincs még egy olyan biztosító, amelyik ilyen széles palettával rendelkezne mint a Generali, így szinte azt mondhatjuk, hogy majdnem mindenre tudunk biztosítást kötni.

 

telo-email-level.jpgÖnnek mi a teendője?
Küldjön egy e-mailt a ggiszovetkezet@gmail.com címre, vagy írjon itt alul, küldje el a nevét telefonszámát és visszahíjunk. Természetesen SMS-t is küldhet, vagy akár közvetlenül is hívhatz minket vagy bármelyik munkatársunkat a +3670 9055 362 számon. Ugye milyen egyszerű?


 

87a4594e7081933a5d6786f989337224.pngLakásbiztosítás!

Először is annak is lehet kötni, akinek még nincs, de annak is akinek jelenleg is van lakás biztosítása. Abban az esetben, ha már van lakásbiztosítása, ha megkötöttük az új biztosítás, addig nem kell fizetni díjat (kivéve az első díjat), míg le nem jár a régi, ellenben mivel már élni fog a biztosítás, ha valami baj történne, minden olyan dologra fizet a Generali biztosító, ami nem volt benne a régi biztosításba! És mind ezt a kockázatot ez idő alatt 0 azaz nulla forintért vállalja be a biztosító. Szerintem ilyenről még nem is hallottunk.

lakas-biztositas-800.jpgEzen kívül fontos, hogy tudják alapból 40% kedvezménnyel tudjuk megkötni a lakásbiztosításokat. Azok, akik még nem partnerünk, azok jelezzék felénk és egy egyszerű nyomtatvány kitöltésével azonnal partnerünkké válnak. 

Tehát összefoglalva 40% kedvezmény partnereinknek. Szuper ajánlat!

És mind ezért csak annyit kell tenni: hívjon, írjon, üzenjen, és a többit mi intézzük! Ennyire egyszerű!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.