Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Érd Most - Érd településének új siker története

2016.10.06

erd-880x400.jpgÉrd Most - Érd településének új siker története

A siker történet nyitja Önkormányzatok (klubok, egyesületek alapítványok és kereskedelmi és szolgáltató cégek) számára egyszerű. Alkalmazza a Magyarországi Kereskedők és Szolgáltatók Piacvédelmi Szövetsége támogatásával a GoStore Group Hungary Kft. által működtetett GO!STORE rendszerét. Ez által a település teljes lakossága és minden egyes vállalkozója profitál belőle. Sőt! Maga az Önkormányzat számára is rendkívüli előnyöket jelent! ()

Röviden összefoglaljuk az eddig történteket, melynek további részleteit természetesen mindenki megtekintheti az eredeti Érd városa által megjelentetett cikkekben is.

vlcsnap-2016-09-09-13h34m33s496.png2016. szeptember 9.

http://erdmost.hu/2016/09/09/mar-kozel-40-helyen-hasznalhatjuk-a-varoskartyat/

MÁR KÖZEL 40 HELYEN HASZNÁLHATJUK A VÁROSKÁRTYÁT

Az érdi önkormányzat jóvoltából a napokban minden érdi háztartásba megérkezett vagy megérkezik az „Érd Városkártya”, mely egyrészről különféle kedvezmények igénybevételét teszi lehetővé kereskedőknél, szolgáltatóknál, másrészt a fizetőképes kereslet terelésével a vállalkozók forgalmának növelését eredményezheti. 

A legaktívabb érdiek már felfedezték az első visszatérítést nyújtó helyeket, kereskedőket és szolgáltatókat. A kártya birtokában pénzvisszatérítéssel lehet vásárolni közel 40 érdi vállalkozónál és számuk naponta nő. Az elfogadóhelyek a kártya tulajdonosának változó mértékben pénzvisszatérítést adnak, azaz, az összeget jóváírják a kártyán.

 

varoskartya.jpg2016. augusztus 10.

http://erdmost.hu/2016/08/10/postazzak-a-varoskartyakat/

POSTÁZZÁK A VÁROSKÁRTYÁKAT

Augusztusban a polgármesteri hírlevéllel együtt minden érdi háztartásba eljut az Érd Városkártya, ami számtalan helyi és országos kedvezményre jogosítja használóit – közölte T. Mészáros András polgármester szerdai sajtótájékoztatóján.

A városkártya által elérhető anyagi előnyök arra ösztönözhetik az érdieket, hogy pénzüket a helyi kiskereskedőknél, szolgáltatóknál, vállalkozóknál költsék el. A szervező cég ingyen biztosítja a városkártya adminisztrációját, ráadásul országos háttérrel rendelkezik, így az érdiek nemcsak városunkban, hanem az ország több pontján is élhetnek a kártya nyújtotta előnyökkel.

– Több kisebb és nagyobb városban vezettek már be hasonló szolgáltatást, Érden is eljött ennek az ideje. Az önkormányzat pártolja az ötletet, ám a kártyarendszer működtetésére nem kíván minden évben hatalmas összegeket költeni – több önkormányzatnak ugyanis ez évente több millió forintjába kerül. Olyan rendszer kell, ami önmagát eltartja. A város az Érd Arénán keresztül azzal segíti a rendszer beindulását, hogy egyszeri alkalommal huszonötezer kártyát biztosít a város lakóinak, amelyeket az augusztusban a háztartásokba kerülő polgármesteri hírlevél tartalmaz majd – mondta a polgármester, hozzátéve: a kártya egyben Magyar Turizmus Kártya (HungaryCard) funkciót is ellát; ennek ára egyébként darabonként ötezer forint lenne, az érdiek azonban ingyen kapják. Ennek segítségével már idén nyáron, a szabadságok ideje alatt is számos kedvezményt vehetnek igénybe az érdiek országszerte (például fesztivál-, múzeumi, állatkerti, fürdőbelépők).

 

img_0753-1-830x622.jpg2016. július 24.

http://erdmost.hu/2016/07/24/bemutattak-a-varoskartyat-a-vallalkozoknak/

BEMUTATTÁK A VÁROSKÁRTYÁT A VÁLLALKOZÓKNAK

A helyi vállalkozóknak is bemutatták az Érdi Városkártyát múlt héten az Érdi Ipartestület székházában. A kártya elsősorban a helyi kereskedők és szolgáltatók helyzetét próbálja pozitív irányba mozdítani, a vásárlók részére pedig kedvezményeket biztosítanak.

Még a nyár folyamán minden érdi háztatásba eljut a városkártya, ezért nagyon fontos, hogy minél több olyan kereskedő legyen helyben, akinél lehet használni. Az Ipartestület székházába olyan vállalkozókat hívtak meg, akik potenciális partnerei lehetnek a kártyás rendszert kidolgozó cégnek.

-A kereskedők vegyesen fogadják a városkártyát, egészen addig, amíg ki nem derül, hogy ez egy teljesen más szisztéma, mint amiről korábban hallottak – mondta el Tóth Tihamér a Kereskedők és Szolgáltatók Piacvédelmi Szövetségének Igazgató Tanácsának elnöke. A csatlakozó szolgáltatónak egy komplett ügyfél-nyilvántartó rendszert adunk, amit több száz ezer forintért tudna egyébként megvásárolni, komolyabb cég esetében pedig a milliós összeget is elérhetné az adatbázis – magyarázta Tóth Tihamér.

- Egyszeri csatlakozási díj van, amit minden esetben személyesen egyeztetünk a vállalkozókkal, de nincs havidíj és egyéb rejtett költségek sem fognak később jelentkezni – folytatta.

Csóli Csaba az Érdi Ipartestület leköszönő ügyvezetője elmondta, hogy nagyon örül a kezdeményezésnek, mert véleménye szerint az minden esetben pozitív, amikor az érdi vállalkozók és a lakosság közötti kapcsolatteremtés erősödhet.

Fekete Attila érdi vállalkozó már csatlakozott a hálózathoz, mert szerinte potenciális ügyfélkört tud kialakítani a kártya segítségével. – Lehetőségként tekintünk az Érd Városkártyára, és azt reméljük, hogy minél több ügyfelünk lesz általa Érdről és a környékről.

Pintenics Gábor a Kereskedők és Szolgáltatók Piacvédelmi Szövetségének vezérigazgatója azt hangsúlyozta, hogy a kártyával az üzlettulajdonosok és fogyasztók egyaránt jól járnak, hiszen a vásárlók keresni fogják azokat a helyeket, ahol a „Go Store” feliratot látják, és ahol tudják, hogy kedvezményt kapnak. A vállalkozások pedig a rendszerhez csatlakozva extra forgalmat tudnak lebonyolítani.

- A kártyán elkölthető pénz jelentkezik, amit ugyanúgy el lehet költeni, mint a készpénzt. A gyakorlatban ezt úgy kell elképzelni, hogy a vásárló a teljes összeget fogja kifizetni a szolgáltatásért, vagy pedig termékért, s ezután a rendszerre fog visszakerülni egy visszatérítés, amit azok kapnak meg, akik a rendszerben részt vesznek, vagyis a vásárlók, a szolgáltatók, az érdi kereskedők és az a kis- és középvállalkozók, akik ebben a programban részt vesznek – mondta a vezérigazgató. Majd hozzátette: – A kereskedő tehát megkapja a teljes vételárat, amit a rendszer a háttérben elszámol és a városkártyára az azonosító QR-kódra jóváírja a kedvezményt, amit a kereskedő adott, s amit a városkártyával rendelkező később el tud költeni.

Fontos tudni, hogy az Érdi Városkártyát nemcsak helyben lehet használni. Az érdiek egy olyan speciális kártyát kapnak majd, aminek egyik oldala a helyi kedvezményekre jogosít, a másik oldala pedig országszerte több mint négyszáz helyen biztosít kedvezményeket. A normál Hungary Card kártyát minden évben újra és újra meg kell vásárolni, addig az Érd Városkártya Hungary Card funkciója egy életre szól. A kártyát azonban az első használat előtt a www.hungarycard.hu oldalon regisztrálni kell majd.

 

16_07_19_varoskartya-830x466.jpg2016. július 19.

http://erdmost.hu/2016/07/19/kedvezmenyek-erdieknek-is/

AZ IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK

A városkártya felmutatásával korlátlan alkalommal igénybe vehető kedvezmények.

Az Érd Városkártya használói olyan speciális Hungary Card Basic változat birtokosai a Go!Store és Hungary Card stratégiai megállapodásának köszönhetően, aminek nincs lejárata. Azaz, míg a normál Hungary Card kártyát (típustól függően 5-12.000 forintért), minden évben újra és újra meg kell vásárolni, addig az Érd Városkártya Hungary Card funkciója egy életre szól. A kártyát azonban az első használat előtt a www.hungarycard.hu oldalon regisztrálni kell.

HungaryCard BASIC 2016 (5.000,- Ft):

 • 10-30% kedvezmény strandokon és termálfürdőkben: Kiskunmajsán, Leányfalun, a Mórahalmi Gyógyfürdőben, a makói Hagymatikumban, Gyenesdiáson, Balatonfüreden, Zalaegerszegen.
 • 10-50% kedvezmény múzeumokban
 • 20% kedvezmény a balatoni hajókon két személy részére.
 • 20%-40% kedvezmény a Pesti Magyar Színházban, a Pécsi Nemzeti Színházban, a Bethlen Téri Színházban, a Nemzeti Táncszínházban, a Budaörsi Latinovits Színházban.
 • 10-20% kedvezmény több száz szálláshelyeken és éttermekben a mindenkori napi szobaárból (ún. rack rate), illetve az a la carte fogyasztás összegéből. A kedvezmény a szállodai, vagy az éttermi számla végösszegéből jár. Előzetes foglalásnál – telefonon, vagy akár interneten – és rendelésnél kérjük előzetesen jelezze, hogy Ön Hungary Card tulajdonos!
 • 50%-os kedvezménnyel válthat Balaton Turizmus Kártyát a Hotelinfo Irodában. (1056 Budapest, Váci u. 78-80., tel.: 1/266-3741) A Balatoncard – Balaton Turizmus Kártyáról, mely a Balaton régió területén kedvezményes vagy ingyenes turisztikai szolgáltatásokra jogosít, bővebben a www.balatoncard.com weboldalon tájékozódhat.
 • 20-100% kedvezmény rendezvényekre – Nemzetközi Tiszai Halfesztivál, SzeptEmber Feszt, Szolnoki Gulyásfesztivál, stb.
 • 10-50%-os kedvezmény fitness termekben, kalandparkokban, szabadulószobákban, gokartozásnál, minigolf pályára, síoktatás, sétarepülés díjából.

A Hungary Card felmutatásával járó kedvezményeken kívül az itt felsorolt elektronikus szelvényeket is tartalmazza, (melyhez feltétlenül regisztrálni kell a kártyát az oldalon Regisztráció >> ):

 

Kultúra

Állatkert – Budapest Zoo 1 alkalommal
2 gyermek részére 50% kedvezmény a gyermekjegy árából, szezonon kívül, november 1. és február 28. között. Kedvezményét a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Állatkert – Budapest Zoo 1 alkalommal
2 felnőtt részére 50% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából szezonon kívül, november 1. és február 28. között. Kedvezményét a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Cella Septichora Látogatóközpont 1 alkalommal
50% kedvezmény maximum 2 fő részére a felnőtt belépőjegy árából. Jegyek vásárolhatók a helyszínen és a következő értékesítési pontokon: Kodály Központ, Művészetek és Irodalom Háza, Zsolnay Kulturális Negyed összes Infópontja. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Finta Múzeum 1 alkalommal
Félárú belépő váltható maximum 10 fő részére. Kedvezményét a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Fővárosi Nagycirkusz 4 alkalommal
40% kedvezmény 1 fő részére bármely kategóriájú teljes árú belépőjegy árából a saját szervezésű előadásokra. Külön előadásokra, fesztiválokra a kedvezmény nem vehető igénybe! Egy kártyával egyszerre több szelvény is érvényesíthető, tehát több személy is válthat belépőjegyet. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Középkori Egyetem 1 alkalommal
50% kedvezmény 2 fő részére. Belépőjegyet a Cella Septichora Látogatóközpont recepcióján lehet váltani, ahonnan a vezetések indulnak. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Labor – Interaktív varázstér 1 alkalommal
50% kedvezmény maximum 2 fő részére a felnőtt belépőjegy árából. Jegyek vásárolhatók a Zsolnay Kulturális Negyed összes Infópontján, valamint a következő értékesítési pontokon: Cella Septichora Látogatóközpont, Kodály Központ, Művészetek és Irodalom Háza. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Lézerpont Látványtár 1 alkalommal
50% kedvezmény 2 fő részére a belépőjegy árából. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti Múzeum 1 alkalommal
2 fő részére 50% kedvezmény a teljes áru belépőjegy árából. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Memento Park – Szoborpark 1 alkalommal
66% kedvezmény 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából. Kedvezményét a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Miskolci Állatkert és Kultúrpark 1 alkalommal
2 fő részére 50% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából. Kedvezményét a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Mobilis Interaktív Kiállítási Központ 1 alkalommal
50% kedvezmény maximum 6 fő részére minden jegytípusból. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Pécsi Galéria – Széchenyi tér 1 alkalommal
50% kedvezmény maximum 2 fő részére a belépőjegy árából. Jegyek vásárolhatók a következő értékesítési pontokon: Cella Septichora Látogatóközpont, Kodály Központ, Művészetek és Irodalom Háza, Zsolnay Kulturális Negyed összes Infópontja. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Pécsi Galéria M21 1 alkalommal
Jegyek vásárolhatók a következő értékesítési pontokon: Cella Septichora Látogatóközpont, Kodály Központ, Művészetek és Irodalom Háza, Zsolnay Kulturális Negyed összes Infópontja. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Regionális Összművészeti Központ – REÖK 1 alkalommal
50% kedvezménnyel teljes árú belépő váltható 1 fő részére. A kedvezmény a helyszínen megváltott jegyekre érvényes. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Rózsaszín Zsolnay Kiállítás 1 alkalommal
50% kedvezmény maximum 2 fő részére a felnőtt belépőjegy árából. Jegyek vásárolhatók a Zsolnay Kulturális Negyed összes Infópontján, valamint a következő értékesítési pontokon: Cella Septichora Látogatóközpont, Kodály Központ, Művészetek és Irodalom Háza. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Szent László Látogatóközpont #8211; Szakrális Kincsek és Püspökvár Torony-kilátó 1 alkalommal
50% kedvezmény 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Sziklakórház Atombunker Múzeum 1 alkalommal
33% kedvezmény 1 fő részére a teljes árú belépőjegy árából. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Tropicarium – Óceanárium 1 alkalommal
Maximum 2 fő, felnőtt belépőjegy helyett 2 gyerekjegyet válthat. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Zsolnay Aranykora – Gyugyi gyűjtemény 1 alkalommal
50% kedvezmény maximum 2 fő részére a felnőtt belépőjegy árából. Jegyek vásárolhatók a Zsolnay Kulturális Negyed összes Infópontján, valamint a következő értékesítési pontokon: Cella Septichora Látogatóközpont, Kodály Központ, Művészetek és Irodalom Háza. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Zsolnay Család- és Gyártörténeti Kiállítás 1 alkalommal
50% kedvezmény maximum 2 fő részére a felnőtt belépőjegy árából. Jegyek vásárolhatók a Zsolnay Kulturális Negyed összes Infópontján, valamint a következő értékesítési pontokon: Cella Septichora Látogatóközpont, Kodály Központ, Művészetek és Irodalom Háza. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Zsolnay Mauzóleum 1 alkalommal
50% kedvezmény maximum 2 fő részére a normál belépőjegy árából. Jegyek vásárolhatók a következő értékesítési pontokon: Cella Septichora Látogatóközpont, Kodály Központ, Művészetek és Irodalom Háza, Zsolnay Kulturális Negyed összes Infópontja. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Zugfőzde Pálinkamúzeum 1 alkalommal
50% kedvezmény 2 fő részére a Tárlatvezetés árából, mely tartalmazza kétféle pálinkakülönlegesség kóstolását is. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]

Színház

Bethlen Téri Színház 1 alkalommal
50% kedvezmény a színházjegy árából 2 fő részére. A kinyomtatott szelvénnyel és a hozzá tartozó kártyával fáradjon a színház jegypénztárához: 1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3. Kedvezményét a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Móricz Zsigmond Színház 1 alkalommal
50% kedvezmény maximum 2 fő részére a színházjegy árából, mely a kinyomtatott szelvénnyel és kártyával vehető igénybe a Móricz Zsigmond Színház pénztárában. Kedvezményét a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Nemzeti Táncszínház 1 alkalommal
40% kedvezmény maximum 2 fő részére a színházjegy árából. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Pesti Magyar Színház 1 alkalommal
50% kedvezmény 2 fő részére a saját szervezésű előadásokra szóló színházjegy árából. A színház jegypénztárában és a közönségszervezésen vehető igénybe. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Szegedi Nemzeti Színház 1 alkalommal
50% kedvezményes színházjegy 2 fő részére. (A színház jegypénztárában megváltott jegyekre érvényes). Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Színházi előadások és koncertek az Erdőkertesi Faluházban 1 alkalommal
2 fő részére 50% kedvezmény a színházi előadások és koncertek belépőjegy árából. Kedvezményét a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Újszínház 1 alkalommal
50% kedvezményes színházjegy 2 fő részére a színház a saját, repertoár darabjaira. A kedvezmény a helyszínen a jegypénztárban érvényesíthető: 1061 Budapest, Paulay Ede utca 35. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]

Rendezvény

26. Művészetek Völgye Fesztivál 2016 1 alkalommal
50% kedvezmény a helyszínen megváltott napijegy árából maximum 2 fő részére. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]

Fürdő

AquaCity Vízicsúszda és Élménypark 1 alkalommal
2 fő részére 50% kedvezményű felnőtt belépőjegy váltható, mely tartalmazza az egész napos csúszdahasználatot is. Kedvezményét a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Aquamarin Hotel Termálfürdő 1 alkalommal
50% kedvezmény maximum 2 fő részére a felnőtt napijegy árából. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Barlangfürdő**** 1 alkalommal
30% kedvezmény 1 fő részére a felnőtt fürdőbelépőjegy árából a látogatási időszaknak megfelelő alapidőre. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
V-8 Uszoda és Szabadidőközpont 1 alkalommal
1 alkalommal maximum 2 fő részére 50 % kedvezmény a bowlingpálya bérlés, az uszoda belépő, az uszoda + wellness belépő, vagy a wellness belépő, illetve a szaunaszeánszok árából. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]

Közlekedés

Belföldi menetrendi szárnyashajójárat – Inland hydrofoil 1 alkalommal
20% kedvezménnyel egyúti vagy menettérti felnőttjegy váltható max. 2 fő részére. Kedvezményét a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
BOE Parking Kft. 1 alkalommal
20%-os kedvezményt biztosító parkolókártyát vehet át , mely érvényes az alábbi garázsokban: Palace (Bejárat: 8. ker. Csokonai u. 2.), Krisztina és Vörösmarty Garázs. A parkolókártya a Hotelinfo Irodában is átvehető. Kedvezményét a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Duna Corso városnéző sétahajó – Duna Corso sightseeing cruise 1 alkalommal
Maximum 2 fő részére 50%-os kedvezményű felnőttjegy váltható. Kedvezményét a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
MÁV Nosztalgia Kft. belföldi utazásai 1 alkalommal
10% kedvezmény 1 fő részére belföldi élmény- és nosztalgia vonatokra. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
MÁV Nosztalgia Kft. Gyertyafény Express vacsoravonatai 1 alkalommal
13% kedvezmény 1 fő részére belföldi vacsoravonatokra. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
MÁV Nosztalgia Kft. külföldi Élményvonat utazás 1 alkalommal
1 alkalommal 10% kedvezmény külföldi élményvonatra. (2016. 10. 6-9. Dél-Bohémia kincsei – Élményvonatos kirándulás Linzbe, Ceske Budejovicébe és Cesky krumlovba) Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Menetrendi kirándulóhajók a Dunán – Boat trips to the Danube Bend 1 alkalommal
Maximum 2 fő részére 20%-os kedvezményű egyúti vagy menettérti felnőttjegy váltható. Kedvezményét a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút 1 alkalommal
20% kedvezmény 2 fő részére a menetjegy árából. Rendezvények idején nem vehető igénybe. Kedvezményét a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Nemzetközi menetrendi szárnyashajójárat – International hydrofoil 1 alkalommal
Maximum 2 fő részére 20%-os kedvezményű egyúti vagy menettérti felnőttjegy váltható. Kedvezményét a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Velencei-tavi hajózás, kenuzás és akváriumház 1 alkalommal
50% kedvezmény maximum 2 fő részére a menetrendszerinti hajójáratokra, valamint a hajókirándulásokra szóló teljes árú jegy árából. Kedvezményét a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Zenés-vacsorás sétahajó- Evening cruise with dinner and live music on the river Danube. 1 alkalommal
Kedvezményes jegy váltható a 2,5 órás sétahajóra, amelyen svédasztalos vacsora és élő zene várja a vendégeket. Egy szelvény 20% kedvezményre jogosít max. 2 db teljesárú jegy vásárlása esetén a szombati napok kivételével. Kedvezményét a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Hajókirándulás a Tiszán 1 alkalommal
2 fő részére 50% kedvezmény a menetrend szerinti sétahajó jegyárából. (A kedvezmény csak 2 fő esetén vehető igénybe.) Kedvezményét a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni.

 

 • Hajókirándulás Szolnokon
 • Hajókirándulás a Bodrogon
 • Sétahajózás Szegeden

Étterem

Bali Caffe Restaurant 1 alkalommal
40% kedvezmény az a la carte ételfogyasztás árából. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Cserepes Kisvendéglő 1 alkalommal
25% kedvezmény 2 fő részére az a la carte fogyasztás összegéből. Más kedvezménnyel nem összevonható. Kedvezményét a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
La Pizza Italiana 1 alkalommal
20% kedvezmény az a la carte fogyasztás összegéből. Kedvezményét a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Lázár Lovaspark – Családi programok és rendezvények 2016-ban 1 alkalommal
A húsvéti és libatoros családi programokra 1 alkalommal, 2 főre 10%-os kedvezmény a részvételi díjból. Kedvezményét a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Lázár Lovaspark – Lovasbemutató ebéddel vagy vacsorával 1 alkalommal
2 fő részére 30%-os kedvezmény a kínálás, parklátogatás és lovasbemutató fenti árából (ebédet nem tartalmaz). Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Nagy Fa-Tál Konyhája 5 alkalommal
40% kedvezmény az étlap szerinti fogyasztás végösszegéből. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Nika Restaurant 1 alkalommal
30% kedvezmény az ételfogyasztás összegéből. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]

Egyéb

4seasons Síiskola, Pestszentlőrinc 1 alkalommal
50% kedvezmény az 5 alkalmas 1 órás pályahasználatra 2 fő részére.Előzetes telefonos bejelentkezés minden esetben szükséges. Kedvezményét a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Bringóhintó 1 alkalommal
60% kedvezmény az 1 órai kölcsönzési időre bármely eszköz igénybevétele esetén.(Érvényesítés: 26-os busz “Halastó-Szállodák” megállójánál)! Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Fotókönyvbolt 1 alkalommal
20% kedvezmény fotókönyv rendelése esetén. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Gerinc Műhely 1 alkalommal
1 fő részére 50% kedvezmény a Gerinc Műhely bármely szolgáltatásának árából. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Kairó Szépségszalon 1 alkalommal
1.000 Ft értékű kupon, mely felhasználható a Kairó Szépségszalon bármely szolgáltatására, valamint Ajándékkártya vásárlására. Kedvezményét a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Kalandsziget – Tiszafüred 1 alkalommal
30% kedvezmény maximum 5 fő részére a belépő árából felnőtt, illetve gyerekjegy váltása esetén. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Kalandtúra Park 1 alkalommal
50% kedvezmény 1 fő részére a belépőjegy árából. Kedvezményét a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Sweet Escape – horrormentes csapatépítő szabadulószoba Budapest szívében 1 alkalommal
1000 Ft értékű kupon, mely felhasználható a Sweet Escape szabadulószoba bármely szolgáltatás csomagjának igénybevétele esetén. Kedvezményét a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Útikönyve 1 alkalommal
A könyv 40% kedvezménnyel vásárolható meg az alábbi helyszíneken. Regisztrált plasztik kártyájával online érvényesítik kedvezményét. Kedvezményét a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. [részletek]

BŐVÍTÉSI LEHETŐSÉG!

Lehetőség van egy kártyához egy alkalommal bővebb tartalmú csomagra átlépni, azaz átvezető árakon a honlapon fizetve a Basic csomag Standard, vagy Plus kártyává fejleszthető. Ez utóbbi esetben a Plus csomaghoz tartozó szelvényfüzetet postázzuk Önnek, a már meglévő plasztik kártyája mellé. (A kártya sorszámát írja rá a szelvényfüzetére, ezzel érvényesítve azt!) Kártyánként egy alkalommal van erre lehetőség.

Basicről Standardra átvezető ár: 3.500 Ft

Basicről Plusra átvezető ár: 7.500 Ft

Elektronikus szelvénycsomag (Ára: 4.500 Ft)

Google+

hungarycard.hu