Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

GoStore Akadémia

2016.09.03

2016.09.03. Go!Store Akadémia

gostore-akademia-1.jpgA Go!Store nap a fejlődés, a motiváció, a kapcsolatépítés és a legfrissebb információk napja. Így feltétlenül érdemes volt ismét velünk tartania, hogy feltöltődhessen a következő hónap szürkébb hétköznapjaira, miközben naprakész információt kap induló projektjeinkről is. Programjainkat minden alkalommal a képviselőink igényei, visszajelzései és kérései alapján állítjuk össze, hogy maximálisan azt a támogatást tudjuk nyújtani, amely a leghasznosabb képviselőink és munkatársaink számára. A rendezvényünk alkalmával indult el a Go!Store utalványok rendszere, valamint az Profi 500 képviselői promóciónk.  

gostore-akademia-3.jpgEgy eredményes, tartalmas, hasznos, élményekkel és maradandó gyakorlati tudással teli rendezvényen vehettünk részt, amelyen továbbra is a megjelentek álltak a reflektorfényben, hogy csapatokban dolgozva, egymást sokkal jobban megismerve és egymástól is tanulva váljanak a rendszer specialistáivá, mert a  jövő sikere, a specialisták kezében van!

10.30-tól a Workshop rész alatt két szekcióban folytattunk beszélgetést. Az egyik része a kereskedői becsatlakoztatási folyamat szerződéskötéstől a első 100 tranzakcióig témában volt, melyet Pintenics Gábor és Tóth Tihamér tartott. A második rész pedig a Go!Store utalványképzés  gyakorlat , melyben Kerékgyártó Miklós és Kovács Tamás működött közre.

gostore-akademia-4.jpg13.30-tól - Szombati Orsolya ismét fergeteges előadást tartott az Értékesítés nyomulás nélkül előadás 2. részében. Talán mondanom sem kell, hogy olyan személy segíti ismét munkánkat, aki nemzetközi szinten is igazi szakember. Többek között a „Közép-Kelet Európa Legjobb Értékesítője” megtisztelő címmel is büszkélkedhet. Gyakorlatilag abban próbált nekünk segíteni, hogy megértsük, mi ne eladók legyünk, hanem olyan értékesítők, akivel a cégek szívesen kötnek szerződést akár minden általunk nyújtott szolgáltatásunkban.

gostore-akademia-2.jpg15.00-tól az aktuális Érdi projektek jelenlegi állását mutatta be Tóth Tihamér és Pintenics Gábor, majd a Go!Store programok fejlesztőinek az E-Com-nak a bemutatkozása következett.

15.40-től Németh Sándor bemutatta az új Vodafoneos Go!Store VIP flotta cégeknek szóló rendkívüli díjcsomagjait. A magán személyeknek szóló flotta már bizonyítottan nagy sikert aratott és most ezt sikerült tovább fokozni.

16.00-tól a Go!Store utalványok következtek Kerékgyártó Miklós és Kovács Tamás tolmácsolásában, és ezt követően Petrován Pál mutatta be az új Profi500 bónuszunkat, mely a képviselők számára teremtheti meg a folyamatos és sikeres munka kiemelt szintű anyagi és erkölcsi elismerését.

gostore-akademia-5.jpgVégezetül 16.40-től Sipos László tulajdonos zárta rendezvényünket, mely méltán mutatta be az elmúlt 2 év rendkívüli fejlődését és a Go!Store sikereit. Kevés olyan céggel találkozhatunk, amely ilyen rövid idő alatt nem csak hogy stabil alapokat teremtett, de kimagaslóan sikeres eredményeket ért el. Mind e közben még a Magyarországi Kereskedők és Szolgáltatók Piacvédelmi Szövetsége 100%-os támogatása is elősegíti a Go!Store munkáját és a csatlakozott cégek tevékenységét. Bizton állíthatom, hogy azok a cégek és önkormányzatok, akik a Go!Store Group Hungary Kft. és cégcsoportja mellett teszik le a voksukat, a közös összefogás eredményeként a siker garantálható.

Benczúr Hotel Budapest, 2016.09.03.