Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hogyan indítunk el egy Go!Store boltot?

2016.10.13

Hogyan indítunk el egy GO!STORE boltot avagy a
Hajdúdorogi  Tokaji úti boltnak az indítása
a GO!STORE rendszerében ?

Hogyan lehet egy cégnek forgalmat, bevételt növelni?
Hogyan lehet egy cégnek a törzsvásárlók létszámát bővíteni?
Hogyan lehet egy cégnek ezen felül még plusz nyereséget is termelni?
És hogyan lehet mindeközben jutalmazni a vásárlóit pénzvisszatérítéssel?

 

hajdudorog-tokaji-ut-79.-orosz-janos-kft.-880x400.jpgElső és legfontosabb lépés, hogy megismertessük a kereskedelmi és/vagy szolgáltató cég tulajdonosával, hogy milyen előnyei származnak abból, ha a GO!STORE rendszeréhez csatlakoznak. Az aktuálisan kiválasztott boltunk új indulóként az Orosz János Kft. tulajdonában lévő Tokaji út 79. szám alatti bolt Hajdúdorogon, melynek a tulajdonosa Orosz János! Kiváló bolt, nagy választékkal, jó árakkal, mely egyébként a Privát üzletlánchoz kapcsolódik. ()

Egyébként, hogy mi történt a hajdúnánási Polgári úti ABC-ben? Itt meg lehet nézni!

KÉT NAGYON FONTOS CÉLUNK VAN:

hajdudorog-tokaji-ut-79.-orosz-janos-kft.-02.jpg

  1. Az egyik, hogy a település lakosságának a lehető legrövidebb időn belül bemutassuk, hogy milyen előnyök származnak abból, ha itt vásárolnak. A boltban kapott GO!STORE kártyák vagy mobil pénztárcák használatakor minden egyes vásárlás alkalmával a vásárló pénzvisszatérítésben részesül és az itt összegyűjtött pénzét akár azonnal le is vásárolhatja. Ha nincs még kártyád vagy mobil pénztárcád, akkor kérj  a boltban. Természetesen ezeket a kártyákat nem csak itt használhatod, hanem az országban közel 500 cégnél ! Tehát bármerre mégy Magyarországon vidd magaddal és kérdezz rá mindenhol, hogy lehet-e használni!
  2. A vásárlók részére történő előnyök bemutatásával célirányosan a bolthoz "vezetünk" minden érdeklődőt, leendőbeli vásárlót. Ennek következtében folyamatos forgalomnövekedést tudunk elérni és ennek eredményeként újabb és újabb előnyöket tudunk biztosítani a vásárlóknak is! (https://gostore.hu/home/store/710/)

hajdudorog-tokaji-ut-79.-orosz-janos-kft.-03.jpgHOGYAN TÖRTÉNIK AZ INDÍTÁS?

Természetesen kezdésként kihelyezzük a GO!STORE terminált, melynek segítségével a bolt azonnali visszatérítésben tudja részesíteni a vásárlóit.

A vásárlónak nincs más dolga, csak minden alkalommal a GO!STORE kártyáját vagy mobil pénztárcáját odatartja a terminál elé és már csilingel is a pénz a vásárlónál.

Egy a fontos: soha ne hagyd otthon a kártyát, hogy megkaphasd a visszatérítést!

hajdudorog-tokaji-ut-79.-orosz-janos-kft.-05.jpg

OKOSAN A BOLTBAN!

Légy hűséges! Ugorj be kedvenc boltodba, ahol a látogatásodért jutalom jár. A vásárlásoddal a visszatérítés sűrűn csengő forintban történik. Ezt a pénzt akár azonnal felhasználhatod, és újabb vásárlásra is fordíthatod. Sőt, meg is takaríthatod, hogy meglegyen a jutalmad a nap, a hónap végén. Arra költöd, amire csak szeretnéd a GO!STORE üzletekben.

 

vasarloi-telefon3.pngvasarloi-telefon-qr.pngHOGYAN HASZNÁLJUK?

Ha kicsit okosabb vagy, mint a telefonod, akkor töltsd le a GO!STORE applikációt, és egy mozdulattal másold be az üzletben kihelyezett QR-kódot a telefonodba. (Mindezt természetesen ingyenes!) Ebben a pillanatban csatlakoztál a rendszerünkhöz, és amikor vásárolsz, rajta gyűlik a pénz.

Ha nincs okostelefonod, a QR-kód alkalmazása helyett ingyenes GO!STORE kártyát is kaphatsz az adott partnerüzletben. A kártyát a kihelyezett GO!STORE terminál segítségével azonnal el is kezdheted használni. Vásárolsz, fizetsz, a terminál máris megmutatja a vásárlásod és a visszatérítésed összegét is. Kártyád pedig szorgosan begyűjti a pénzt.

 

alapuj1.pngMIKOR? MOST!

Nem kell változtatnod a vásárlási szokásaidon, csak használd a GO!STORE kártyádat minden egyes vásárlásod alkalmával, amely a GO!STORE rendszerén belül történik. Költsd el most, keresd meg azonnal, és költsd el újra! Így valós pénz és azonnal elkölthető érték birtokába jutsz, csak ismételned kell ezt a folyamatot mindenhol, ahol GO!STORE terminált találsz. A pénz-visszatérítés mértéke boltonként változik, mert ezt bizony az adott üzlet határozza meg, méghozzá százalékos arányban.   

hajdudorog-tokaji-ut-79.-orosz-janos-kft.-04.jpgHOL TUDOD HASZNÁLNI?

Elfogadóhelyet keresel? Természetesen a Tokaji úti boltban mindenképpen, de nézd meg a weboldalon található részletes keresőben, vagy a letöltött mobil applikációdban is. A GO!STORE partnerboltok száma folyamatosan nő, ezért érdemes figyelned, hogy a környezetedben mely üzletek csatlakoztak hozzánk mostanában.

osszefogas-700x600.jpg

 

 

S ha Önnek olyan cége van, ahol úgy érzi, hogy szüksége lenne a forgalma növelésére, kérem keressen minket a +3670 9055 362 telefonszámon, vagy küldjön üzenetet a ggiszovetkezet@gmail.com címre.

 

GGI - A választás szabadsága!

 

Hajdúnánás LEGJOBB boltja cím birtokosa
Balmazújváros LEGJOBB BOLTJA cím birtokosa

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.