Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hogyan nyertem 1 millió forintot?

hogyan-nyertem-1-milliot-880x400.jpgRátkai lakásukban találkoztam Gémesné Spéder Enikővel és lányával Gémes Enikővel és annak kisfiával Hunorral. Enikő nyerte a GO!STORE nyereményjátéka 1 millió forintos fődíját. Beszélgetésünkön jelen volt a második nyertes Birk Szilárd is, aki ugyanezen nyereményjátékban százezer forinttal lett gazdagabb.

Ez úton is gratulálunk nekik! ()

Személyesen tettem fel a kérdést Enikőnek, hogy hogyan nyerte meg az 1 millió forintos fődíjat.

hogyan-nyertem-1-milliot-01.jpg- Nem volt nehéz feladatom.

Egyszerűen csak annyit kellett megtennem, hogy a GO!STORE-os mobil pénztárcámat feltöltöttem 10.000 forinttal, majd elmentem az egyik GO!STORE-hoz csatlakozott elfogadóhelyre és ott egyszerűen csak levásároltam az összes pénzt. A vásárlás alkalmával pénzvisszatérítésben is részesültem, így duplán jól jártam.

hogyan-nyertem-1-milliot-06.jpgGyakorlatilag minden alkalommal - bár nem kötelező - rendszeresen feltöltöttem az egyenlegemet, majd levásároltam és ezzel újabb visszatérítést kaptam. Közben figyeltem, hogy véletlenül nem-e én vagyok az ötszázadik feltöltő, mert akkor dupla feltöltést kapok. Úgy gondolom, ha semmi más eredménye nem lett volna, csak a visszatérítések, már azzal is jól járok. Így viszont, hogy engem sorsoltak ki nagyon boldog vagyok!

- Ha szabad kérdezni mire fogjátok költeni a pénzt?

hogyan-nyertem-1-milliot-05.jpg- A lányommal és kis unokámmal közösen működtetünk egy kutya szépség szalont. Ezen kívül a kutya panziónkat szeretnénk létrehozni, fejleszteni. Bár dolgos férfi kéz hiányában vagyunk, de mégis leginkább az anyagi hátterünk hiányzott hozzá. Ezzel végre közös álmunkat tudjuk létrehozni, megvalósítani. Nagyon boldogak vagyunk, hogy a GO!STORE kitalálta ezt a nyereményjátékot!

hogyan-nyertem-1-milliot-04.jpgPersze tudjuk jól, csak az nyer, aki tesz is érte. Sok ismerősömnek javasoltam, hogy tegye ugyanazt mint én. Volt aki azt mondta, hogy hülyeség, most meg rosszul van az irigységtől. Én mindenkinek elmondtam, hogy nincs mit veszíteni, csak nyerhet vele, ha mást nem a vásárlásaiért pénzt kap vissza. Az is lehet, hogy dupla feltöltést kap, de olyan is lehet, hogy százezret vagy akár 1 millió forintot nyer vele! De csak az, aki feltölti a vásárlói egyenlegét! Szóval ilyen egyszerű az egész.

hogyan-nyertem-1-milliot-10.jpgA BULL-LAK kutyaiskola gőzerővel megy tovább és a kutyapanzió is végre méltó körülményt fog biztosítani azon kutyusuk számára, amelyek ideiglenesen a szerető gazdijuk nélkül kell  hogy eltöltsék idejüket.

Nagyon imádjuk a kutyusokat és örülünk, hogy egyre többen keresnek fel minket, és bízzák ránk kis kedvenceinket.  

További részletek itt tekinthetők meg: www.bull-lak.hu

Ezután kérdeztem Birk Szilárdot a nyereményével kapcsolatban.

hogyan-nyertem-1-milliot-02.jpg

- Olyan jó volt látni, hogy Enikőék milyen boldogak. Egyébként, mivel mi régóta ismerjük egymást, így éppen a múlt héten arról beszéltünk, ha én nyerném meg, én nekik adnám a nyereményt, mert nekik sokkal nagyobb szükségük van rá.

Szóval nagyon örülök, hogy ők nyerték meg és én is rendkívül hálás vagyok, hogy százezer forintot nyertem.

Én biztosan továbbra is fel fogom tölteni az egyenlegemet és a GO!STORE-os boltokba fogok vásárolni! Ha másért nem, hát a pénzvisszatérítésért.

A riportot készítette: Petrován Pál, 2016.11.18.

Hajdúnánás LEGJOBB boltja cím birtokosa
Balmazújváros LEGJOBB BOLTJA cím birtokosa

 

A mappában található képek előnézete Hogyan nyertem 1 milliót képek