Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Már megint mi történt Tiszavasváriban a Gyári csemege két boltjában?

2016.11.02

gyaricsemege-1.jpgÚjabb meglepő dolgok történtek Tiszavasváriban a Gyári csemege mindkét boltjában!

A cég tulajdonosai a Takács család és alkalmazottai 2016.11.04. naptól kezdődően rendkívüli meglepetéssel várják a tisztelt vásárlókat. Egészen pontosan arról van szó, hogy a Gyári Csemege és a Csemege Sziget is csatlakozott a GO!STORE rendszeréhez, mely a ma már méltán elismert és közkedvelt GO!STORE cégcsoport része. Jelenleg közel 500 másik vállalkozás, önkormányzatok, klubok, egyesületek és alapítványok választották a GoStore Group Hungary Kft. fenntartásában működő cégtámogatási és vevő jutalmazó rendszerét.  ()   (https://gostore.hu/home/store/712/ , https://gostore.hu/home/store/713/)

(Címük: CSEMEGE SZIGET Vegyeskereskedés és JÉGKORSZAK Fagyizó Tiszavasvári, Hősök utca 2, és a GYÁRI CSEMEGE  Tiszavasvári, Kabay János utca 25.)

 

csemege1.jpgAKKOR VÉGÜL IS MI TÖRTÉNIK A BOLTOKBAN?

Akkor amikor oda mész vásárolni, azon kívül, hogy jó árakkal találkozol, minden egyes vásárlás alkalmával pénz visszatérítésben részesülsz a boltban. Ezt a pénzvisszatérítést a bolt részéről ajándékba adott kártyára vagy mobil pénztárcára tudod összegyűjteni és az összegyűjtött pénzt akár ott azonnal le is tudod vásárolni. Ennyire egyszerű az egész.

S hogy hogyan indítunk el egy GO!STORE boltot?  ITT meg lehet nézni!

 

toltsd-fel.jpgEzen kívül még FONTOS felhívnom a figyelmed arra, hogy vásárlás előtt feltöltheted az egyenlegedet. A feltöltést a bankkártyád segítségével tudod elvégezni a www.gostore.hu/feltoltes weboldalon keresztül 5.000, 10.000 vagy 50.000 forinttal.  Amennyiben te vagy a következő ötszázadik feltöltő, úgy egyenlegedre DUPLA FELTÖLTÉST KAPSZ, azaz kétszer annyit vásárolhatsz le, mint amennyit feltöltöttél. Feltöltéskor meg kell adnod a kártya számát, illetve ha korábban még nem adtad meg, a feltöltésről szóló számla kiállításához szükséges adatokat.

 

Képek a Gyári Csemege boltjáról:

gyaricsemege-2.jpg

MI A GO!STORE?

- A GO!STORE egy olyan közösség, ahova tényleg jó tartozni. Ahol a hűséget nagyra értékelik, és még a leghétköznapibb vásárlást is díjazzák. Ahol a te lojalitásod teszi a hazai kisvállalkozásokat naggyá. Ahol közös élményünk a megtakarítás, és szinte minden lépésedért jutalom jár. Ezért választják szívesen a vásárlók a GO!STORE emblémával ellátott boltokat!

gyaricsemege-3.jpg- A GO!STORE olyan szövetség, ahol nem nagy baj, ha egy cég kicsi. Mert ebben az összefogásban a sok kicsi sokra viszi, így együtt a leggyengébb is erős lesz. Elhivatottságod nyomán vásárló terem, odafigyeléseddel növekszik a nyereség. Ezért csatlakoznak szívesen a GO!STORE rendszeréhez a kereskedelmi és szolgáltató cégek, önkormányzatok, klubok, egyesületek és alapítványok

gyaricsemege-4.jpg- A GO!STORE egyúttal egy lehetőség, amely a befektetett munkát biztos megélhetéssé változtatja át. Gondos gazdaként olyan közösséget épít, amelynek te is könnyedén tagja lehetsz, és büszkén képviselheted nagyszerű szolgáltatásait.  A Go!Store munkahelyet teremt, neked csak akarnod kell.

Éppen ezért, ha úgy érzed, hogy szeretnél velünk együtt a siker részese lenni, jelentkezz nálunk, keresd Szövetkezetünket!

gyaricsemege-5.jpg- A GO!STORE olyan innováció, amely nagyra értékeli a 21. századot és benne minden okos technológiát.  Olyan rendszer, ahol szenvedélyesen szeretjük a fejlődést, és annak örülünk, ha mindenki megtakarít, miközben folyamatosan gyarapszik és dinamikusan növekszik – velünk együtt.

Ez egy olyan rendszer, aminek a szolgáltatásait folyamatosan fejlesztjük, bővítjük. Rugalmasak vagyunk, és figyelmesek.  

gyaricsemege-6.jpg- A GO!STORE olyan program, amely túlmegy minden határon. A mi jövőképünk túlmutat a gazdasági helyzeten, az aktuális pillanaton is. Olyan értéket teremtünk, amely élénkíti a piacot. Nem követünk másokat, minket követnek azok, akik egyre erősödő közösséghez akarnak tartozni.

Nos, erről szól a GO!STORE!

 

Mi történt a hajdúnánási Polgári úti ABC-ben?  ,  Mi történt Érden? Láttátok? , 
Már megint mi történt a Hajdú-Ker Kft. boltjában Hajdúnánáson?  ,  
Mi történt a Tiszai-Royal Pék Kft. boltjában Tiszavasváriban?

Képek a Csemege Sziget boltjáról:

csemege2.jpg  csemege3.jpg

csemege4.jpg  csemege5.jpg

Hajdúnánás LEGJOBB boltja cím birtokosa
Balmazújváros LEGJOBB BOLTJA cím birtokosa