Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Mi történt Érden? Láttátok?

2016.10.16

erd-plakat-08.jpg

Mi történt Érden? Láttátok?

Lehet, hogy sok embernek fel sem tűnt, de egy picit megváltozott sok minden Érden. Azt követően, hogy megállapodás született az Érdi Önkormányzat és a GO!STORE pénzvisszatérítési rendszerét üzemeltető GoStore Group Hungary Kft. között, felpörögtek az események. ()

erd-varoskartya.jpgFontos hangsúlyoznunk, hogy mindez nem jöhetett volna létre T. Mészáros András polgármester, Simó Károly alpolgármester és az önkormányzat dolgozói közreműködése nélkül. Ezen kívül teljes körű támogatást nyújt cégcsoportunk számára a Magyarországi Kereskedők és Szolgáltatók Piacvédelmi Szövetsége is. Az önkormányzattal együttműködve  Tóth Tihamér és Pintenics Gábor az Igazgató Tanács elnöke és munkatársai vesznek részt a vállalkozók és a lakosság teljeskörű tájékoztatásában. Éppen ezért kérjük a vállalkozókat és a lakosságot, forduljanak hozzájuk bizalommal!

erd-880x400.jpgCsóli Csaba az Érdi Ipartestület ügyvezetője is elmondta, hogy nagyon örül a kezdeményezésnek, mert véleménye szerint az minden esetben pozitív, amikor az érdi vállalkozók és a lakosság közötti kapcsolatteremtés erősödhet. Szeptemberben minden érdi háztartásba megérkezett az „Érd Városkártya” az önkormányzat jóvoltából, mely egyrészről különféle kedvezmények igénybevételét teszi lehetővé kereskedőknél, szolgáltatóknál, másrészt a fizetőképes kereslet terelésével a vállalkozók forgalmának növelését eredményezheti. 

Az eredeti cikk itt tekinthető meg: http://erdmost.hu/2016/09/09/mar-kozel-40-helyen-hasznalhatjuk-a-varoskartyat/

erd-plakat-06.jpgSőt mára már kihelyezésre kerültek az óriás plakátok is, melyek a weboldalunkon látható helyekre kerültek ki. Tudjuk jól, hogy egy új dolog, amely mindenki számára előnyös lehet, egy picit hihetetlennek tűnik, de biztos vagyok benne, hogy az eddig történtek is azt bizonyítják, hogy jól működik és biztosra vehető a siker az Önkormányzat a helyi vállalkozások és természetesen a lakosság számára is.

erd-plakat-01.jpgMI A GO!STORE?

- A GO!STORE egy olyan közösség, ahova tényleg jó tartozni. Ahol a hűséget nagyra értékelik, és még a leghétköznapibb vásárlást is díjazzák. Ahol a te lojalitásod teszi a hazai kisvállalkozásokat naggyá. Ahol közös élményünk a megtakarítás, és szinte minden lépésedért jutalom jár. Ezért választják szívesen a vásárlók a GO!STORE emblémával ellátott boltokat!

erd-plakat-02.jpg- A GO!STORE olyan szövetség, ahol nem nagy baj, ha egy cég kicsi. Mert ebben az összefogásban a sok kicsi sokra viszi, így együtt a leggyengébb is erős lesz. Elhivatottságod nyomán vásárló terem, odafigyeléseddel növekszik a nyereség. Ezért csatlakoznak szívesen a GO!STORE rendszeréhez a kereskedelmi és szolgáltató cégek, önkormányzatok, klubok, egyesületek és alapítványok

erd-plakat-03.jpg- A GO!STORE egyúttal egy lehetőség, amely a befektetett munkát biztos megélhetéssé változtatja át. Gondos gazdaként olyan közösséget épít, amelynek te is könnyedén tagja lehetsz, és büszkén képviselheted nagyszerű szolgáltatásait.  A Go!Store munkahelyet teremt, neked csak akarnod kell.

Éppen ezért, ha úgy érzed, hogy szeretnél velünk együtt a siker részese lenni, jelentkezz nálunk, keresd Szövetkezetünket!

erd-plakat-04.jpg- A GO!STORE olyan innováció, amely nagyra értékeli a 21. századot és benne minden okos technológiát.  Olyan rendszer, ahol szenvedélyesen szeretjük a fejlődést, és annak örülünk, ha mindenki megtakarít, miközben folyamatosan gyarapszik és dinamikusan növekszik – velünk együtt.

Ez egy olyan rendszer, aminek a szolgáltatásait folyamatosan fejlesztjük, bővítjük. Rugalmasak vagyunk, és figyelmesek.  

erd-plakat-05.jpg- A GO!STORE olyan program, amely túlmegy minden határon. A mi jövőképünk túlmutat a gazdasági helyzeten, az aktuális pillanaton is. Olyan értéket teremtünk, amely élénkíti a piacot. Nem követünk másokat, minket követnek azok, akik egyre erősödő közösséghez akarnak tartozni.

Nos, erről szól a GO!STORE!

Mi történt a hajdúnánási Polgári úti ABC-ben?

erd-plakat-07.jpg

Hajdúnánás LEGJOBB boltja cím birtokosa
Balmazújváros LEGJOBB BOLTJA cím birtokosa