Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Az Ön cége is naggyá válhat!

2016.10.09

Tudta Ön, hogy a multinacionális cégek legnagyobb fegyvere a vásárlói kártya?
Magyarországon a piac rendkívül ár érzékeny. Emiatt rendkívül nehéz helyzetbe vannak a KKV szektor tagjai, hogy szembeszállhasson a külföldről érkezett, tőkeerős, multinacionális vállalatokkal szemben.
Azonban a piaci árérzékenységnél van egy fontosabb tény is. Az emberek 70%-a érzelmi alapon dönt, míg racionális megközelítés szerint mindössze 30% ugyanezen szám.
A multinacionális vállalatok ezzel tisztában vannak. Hiába ők a legnagyobbak és és bizonyos esetekben a legolcsóbbak mégis rettegnek a vásárlók elvesztésétől és hűségkártyával kötik magukhoz az ügyfeleket. Miért? Mert a vásárlók imádnak gyűjtögetni és ezáltal elkötelezetté válnak. Erre ma már Önnek is lehetősége van!

 

gostore-plakat.jpgStratégiai partnerünk a GoStore Group Hungary Kft.
Az ingyenes Go! Store® vásárlói kártyánk vagy okos telefonos alkalmazásunk terjesztésével Ön is könnyedén azonosíthatja vásárlóit és kiépítheti saját törzsvásárlói körét mindamellett, hogy új vásárlói réteget csatolhat vállalkozásához. Valóban gyorsan és könnyedén működik, hisz a vásárló nincs különösebb teendője, ha kézhez kapta eszközeinket azonnal használhatja! Ön bármikor megajándékozhatja vevőit egy ingyenes, VIP vásárlói kártyával, melyre a vásárló azonnal visszatérítéseket gyűjthet az Ön vállalkozásában is.

 

Ingyenes hirdetés
A Go! Store® ingyenesen megjeleníti az Ön üzletét weboldalán és mobil pénztárca alkalmazásán az összes többi partnerkereskedő törzsvásárlója előtt. Ezen felül Ön ingyenesen megkapja mobilreklám kiküldési funkciónkat is, mellyel potenciális törzsvásárlóinak direkt üzenetet küldhet, közvetlenül az okos telefonjukra!


Közös gazdasági platform az MKSZPVSZ támogatásával és ajánlásával
Az MKSZPVSZ azaz a Magyarországi Kereskedők és Szolgáltatók piacvédelmi Szövetsége az összefogás elősegítése érdekében a GoStore Group Hungary Kft.-t kérte fel az informatikai háttér kidolgozására és működtetésére. Ennek eredménye képpen Szövetségünk  jelentős sikereket ért el.
Mára már több száz KKV vállalkozás számára telepítette a 
GoStore Group Hungary Kft. ugyan azt a korszerű, stabil törzsvásárlói rendszert, melyet Ön is alkalmazhat.
Minden vállalkozás, a saját törzsvásárlói számára visszatérítéseket ad, melyet a vásárló később bármire levásárolhat. Így az Ön törzsvásárlója, Önnél költi el az összegyűjtött visszatérítéseit is. Amennyiben Ön helyett mégis egy másik vállalkozásnál költené el a visszatérítéseket, pénzbeli díjazásban részesítjük Önt! Mind ezt azért, mert rendszerünk úgy érzékeli, hogy Ön a törzsvásárlóját tudatosan irányította egy másik kereskedelmi partnerünkhöz.
A technológia fejlődik, a világ változik! Amennyiben az Ön alkalmazottja új törzsvásárlót csatlakoztat az Ön vállalkozása számára, a törzsvásárló máshol történő vásárlásai után nem csak Ön, de az alkalmazottja is díjazásban részesül! Ezzel segítjük elő azt, hogy az Ön alkalmazottja is érdekelt legyen az Ön sikerében. ()

mkszpvsz-1250x250.jpg